AUTO TEST w TVN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
AUTO TEST w TVN

Właśnie brałem udział w tescie jak tylko będą wyniki podam je wszystkim
Zobaczymy jak mi poszło, a czy koledzy rozwiązywali test?

Bardzo proszę o bardzo szczere odpowiedzi, nic nam nie zaszkodzi
jak podamy prawdziwe informacje, więc wszyscy, którzy brali udział proszeni są o podanie wyników. [ Szczerych wyników ]

Czekam na wyniki... ciekawe ile mam prawidłowych odpowiedzi....wiem, że może być już 5 błędów....

Brałem udział w teście przez internet. Uzyskałem 53 na 55 punktów. Pewnie miałem złe odpowiedzi w prędkościach motocykli i ilości śmiertelnych ofiar na drogach.

Witam.
Uzyskałem 50 pkt.
Pozdrawiam Kobar

nio zrobilem uzyskalem .....ASZ SKODA GADAC komentarz mnie rozwalil...

Zdobyłem 46 pkt.

Gadając z 3 osobami na gg w tym czasie... I 2 razy kliknąłem przypadkiem na pole z odpowiedziami .

Czyli nie jest źle... A szczerze to pytania banalne...

Właśnie sprawdziłem swoje odpowiedzi, a oto moje wyniki:

Moje odpowiedzi:

Sekcja 1. Znaki ostrzegawcze – skuteczność 100% z 5 pytań
Sekcja 2. Manewry – skuteczność 80% z 5 pytań
Sekcja 3. Zatrzymanie i postój – skuteczność 40% z 5 pytań
Sekcja 4. Bezpieczna jazda – skuteczność 100% z 5 pytań
Sekcja 5. Znaki w ruchu drogowym – skuteczność 100% z 5 pytań
Sekcja 6. Pierwszeństwo przejazdu – skuteczność 100% z 8 pytań
Sekcja 7. Piesi na drodze – skuteczność 100% z 5 pytań
Sekcja 8. Wyposażenie samochodu – skuteczność 100% z 6 pytań
Sekcja 9. Prędkość i hamowanie – skuteczność 80% z 5 pytań
Sekcja 10. Świadomość i ryzyko – skuteczność 60% z 5 pytań

Skuteczność ogólna: 85,4%

Uzyskana ilość punktów: 48

Mam prawko od 6 lat: średnia polska: 38 pytań, mój wynik: 48
Kolor oczu – brązowy: średnia polska 35 pytań, mój wynik 48
Województwo mazowieckie: średnia polska 36 pytań, mój wynik 48

Błędy:

Pytanie 12 – o miejsce dla inwalidów – odpowiedziałem A, że dla nich, a to było że dla tych, którzy mają kartę parkingową.
Pytanie 13 - o ilość miejsca pozostawionego dla pieszego na chodniku, napisałem 1 m. a włąsciwa od 1.5 metra.
Pytanie 15 - o możliwość postoju na poboczu – ja odpowiedziałem, że nie można stać na poboczu, a podobno można jak jest linia przerywana -> a potem są wypadki...
Pytanie 47 - o prędkość na drodze expresowej myślałem, że można 110, a to tylko 100.
Pytanie 51 - o tym przejeździe kolejowym i o jeździe na rozruszniku. Nie zrozumiałem pytania, ale swoją drogą to wolał bym wrzucić luz i popchnąć auto niż niszczyć rozrusznik, no ale....
Pytanie 54 - dotyczyło ilości osób które giną w ciągu roku na drogach myślałem, że 3000 a tu 5000

Średni wynik w Polsce 36 punktów, moj 48.

Aha średnia wg. marki auta: Renault zdobyły 1 miejsce mając 37 pkt to nasza średnia chyba trochę większa!!!!

Kurcze jestem tylko, aż świadomym kierowcą, jak bym miał jeden pkt więcej bym był ekspertem, ale ja i tak czuje się ekspertem bo takie pytania dotyczące ilości osób ginących na drogach to ...

News.... Polska jest rekordzistą wśród wypadków z udziałem piszych.

Czyli nie jest ze mną tak źle... Okolice 50

47 i to "na szybko" (cały test w 6 minut). Chyba nieźle nie?

Pozdro

Navi

No to ja bede debesciak mam 37 i napisali mi ze jestem niedzielnym kierowca polowy pytan niedoczytalem bo tzreba szybko ale tlumaczyl i bronil siebie niebede JA mam 37 punktow

a ja mam 50
faktycznie, niektore pytania byly "ciekawe", ale za to teraz wiem cco zrobic jak mi sie samocho9d zepsuje naprzezezdzie kolejowym i bedzie jechal pociag

44, a właściwie to 42, ale ja nie będę pijakowi ustępował na drodze (szkoda, że go nie powinienem do domu podwieźć), jak również otrąbię gościa wysiadającego ze swojego zaparkowanego auta wprost pod moje koła.
AnJay - wierzyłem w Ciebie ) Szkoda, że nawet choinki zapachowej nie wygrałeś

Cytat:
2004-04-26 06:46:36, piotr-ek pisze:
ale ja nie będę pijakowi ustępował na drodze (szkoda, że go nie powinienem do domu podwieźć),

ustepowac jak ustepowac, ale potracisz pijaka a bedziesz odpowiadal jak za czlowieka w tym tescie to tez bym zrobil kilka rzeczy inaczej, ale podszedlem do niego jak do testu z przepisow a onbe po prostu sa wiec nie ma co dyskutowac...

a czy powinny byc czy nie to juz inna sprawa...

Wiesz co, swego czasu za dużo widziałem takich młotków łażących w stanie upojenia alkoholowego środkiem drogi w swojej wsi. Przecież to ich wiocha i ich droga. Na szczęście już trochę się uspokoili. W tym pytaniu o pijaka i gościa wysiadającego na ulicę brakło prawidłowej odpowiedzi, a prawidłowa odpowiedź jest następująca:
"Zwolnię, zachowam ostrożność i intensywnie użyję sygnału dźwiękowego celem ostrzeżenia".

47 punktów, ale test robiłem siedząc w pracy, gdzie ciągle ktoś mi przerywał (między innymi Pycel ).
Na trzy pytania musiałem strzelać, bo przez telefony nie przeczytałem treści

Jak na takie warunki to chyba niezły wynik, pytania faktycznie dośc łatwe.

A bo Ty JACO pewno odpowiedzi znałeś. Nie wierzę Ci. A... jeden z tych sexpertów mówił, że pytania są trudniejsze niż na egzaminie...???!!!???

47