17 kwietnia kjs kto startuje??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie ilu klubowiczów ma zamiar wystartowac w kjsie 17 kwietnia?? Jak pewnie wiecie są to II Mistrzostwa Krakowa impreza organizowana przez Automobilklub Krakowski

Mozna jakis dokładniejszy adres prosic??
gdybym znalazł czas to bym wpadł z aparacikiem troszke popstrykac

Cytat:
2004-04-02 19:00:00, Wrobel pisze:
Mozna jakis dokładniejszy adres prosic??
gdybym znalazł czas to bym wpadł z aparacikiem troszke popstrykac

więcej informacji znajdziesz na stronie automobilklubu krakowskiego www.automobil.krakow.pl Wiem tylko tyle że impreza bedzie się odbywać na terenie Krakowa

a ty masz zamiar startowac??

Cytat:
2004-04-02 19:18:20, Wrobel pisze:
a ty masz zamiar startowac??

jak tylko uda się odbudowac auto po ostatnim kjsie to jasne że startuje

Witam,z mojej strony głównie jest problem z czasem,gdyż są czasami troche ważniejsze sprawy,ale jak tylko będę miał czas to jak najbardziej się pojawie...

Ja z dużym prawdopodobieństwem się niestety nie stawię - kolizja z planowanym wyjazdem służbowym.

No i autko trzeba by w końcu porządnie przygotować - po ostatnim KJS-ie rozsypało się przednie zawieszenie.

No ale myślę, że jak tylko wrócę to na jakąś imprezkę klubową się załapię - szkoda, że ta 18 kwietnia nie wypaliła - zapowiadało się nieźle

dommel szybo reanimuj zawias i rób wszystko żeby wystartować, co sam tak będę w klasie jechał??

Cytat:
2004-04-02 21:43:05, Gadzio pisze:
dommel szybo reanimuj zawias i rób wszystko żeby wystartować, co sam tak będę w klasie jechał??

Zawias się robi, ale ten wyjazd to gorsza sprawa.

Najwyżej obsadzicie dwa pierwsze miejsca wspólnie z Danielem .

A najgorsze, że niektóre nasze autka klubowe jeżdzą incognito. Konrad - może jakaś akcja z naklejkami? Na pewno paru chętnych się znajdzie

[ wiadomość edytowana przez: dommel dnia 2004-04-02 22:08:17 ]

no właśnie pasowało by coś nakleić na nasze rajdówki,zeby ludzie widzieli do jakiego klubu należymy,troche reklamy chyba się przyda .pozdrawiam.

Cytat:
2004-04-02 22:13:33, Daniel81 pisze:
no właśnie pasowało by coś nakleić na nasze rajdówki,zeby ludzie widzieli do jakiego klubu należymy,troche reklamy chyba się przyda .pozdrawiam.

wymiary proszę. chyba ze takie jak wszyscy mają lub większe

Cytat:

Panowie a co wy na to żeby szczelić sobie wydruk laserowy naszego klubowego bannera i wsadzić na przednią szybę w formie paska ??
widoczne z daleka, po za tym orginalne bo u nikogo się z takim czymś nie spotkałem

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2004-04-02 22:31:39 ]

ja znam gosci ktory mogl by tanio wykonac cale przedsiewziecie

Cytat:
2004-04-02 22:30:48, Gadzio pisze:
Cytat:

Panowie a co wy na to żeby szczelić sobie wydruk laserowy naszego klubowego bannera i wsadzić na przednią szybę w formie paska ??
widoczne z daleka, po za tym orginalne bo u nikogo się z takim czymś nie spotkałem

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2004-04-02 22:31:39 ]

jestem za bo teraz jakos mi tak glupio bialo wyglada ten pasek

no z ta naklejka to faktycznie nieglupi pomysl

Cytat:
2004-04-02 22:25:26, Konrad_P pisze:
...wymiary proszę. chyba ze takie jak wszyscy mają lub większe

No to ja bym chciał w rozmiarze std dwie sztuki. Z tego co wiem to dla Daniela dwie kolejne.

Proponował bym spotkanie na zajezdnie w któryś dzień w celu ich odbiory i omówienia innych kwestii.

Termin do uzgodnienia - oczywiście jak naklejki będą.

Szukam jakiegoś lekkiego, doswiadczonego, pilota na II Mistrzostwa Krakowa, ponieważ dotychczasowy pilot nie da rady ze mną jechać w kjsie 17kwietnia, więc pisać kto da radę zasiąść na prawym u mnie!!

niech ktos napisze jakis harmonogram

kto z klubowiczów startuje to proszę o informację na mój email rallykrakow@poczta.fm, na razie potwierdził tylko Gadzio. (w celu podania inf. na stronie klubowej)

potwierdzam swój start, tym razem jadę z nowym pilotem, ponieważ mój dotychczasowy pilot Maciek nie da rady ze mną jechać, ale myslę że to nie zaważy na wyniku pod warunkiem że Rajdówka wytrzyma
Trzymajcie za nas kciuki!!