Narodowy test na prawo jazdy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

czy ktoś może z ciekawości rozwiązywał na Onecie narodowy test na prawo jazdy ?

ja tak dla sprawdzenia pokusiłem się o sprawdzian
na 55 pytań 45 miałem poprawnych, sam nie wiem czy się cieszyć czy też nie

nie mniej na koniec wyświetlił mi się komunikat "Jesteś świadomym kierowcą" cokolwiek by to miało oznaczć chyba nie jest źle

a jak u Was ???

pozdrawiam
Sagittario

mi wyszło 47: świadomy kierowca

44 i również jestem świadomym kierowcą

hmmm nie bardzo wiem jak to sie stalo ale mam 49 tzn mistrz kierownicy

Hi hi też dostałem mistrza za 49. Jak jeździłem karetką dawno temu to lubiłem sobie poczytać kodeks drogowy, ale średnie wyniki w telewizorze mnie załamują. pzdr

zeczywiscie sredni wynik pokazuje to co widzi sie na codzien na drogach tez mnie to zalamalo troszke

Mi wyszło z "ręką na sercu" 43 dobre odp.
ja miałem egzamin teoretyczny na prawko w szkole (3 tygodnie temu) i musiałem zrobić 5 zestawów i wyszły mi 4 zestawy po zero błędów a jeden 1 błąd. Więc jestem na bierząco z przepisami Wy jesteście jeszcze bardziej przygotowani skoro powychodziły wam lepsze wyniki ......................
pozdrawiam

mje wyniki tez sa z reka na sercu mam nawet swiadka

Jako swiadomy kierowca zdobylem 48pkt

44 pkt!!! Jest OK

u mnie 46 lub 47 - nie pamiętam

u mnie 45.podobno jestem swiadomym kierowca...

rowniez 45 hehe

42 eee dupa tam

46 więc jest OK

ja 47, dARTi 51 więc jest lepszy do policji

47 pkt. biorąc pod uwagę bzdurność niektórych pytań - chyba nieźle.
Pozdr

EEE... bzdura na kolkach... 44pkt...

Sprawdzilem pozniej co zle... heh same bzdety...

- autobus w zatoczce - tak sie wpierdalaja najczesciej, ze o zwolnieniu nie ma mowy
- rowerzysta na zakrecie - o ile go widze wogle
- wyprzedzanie pod gorke na dwupasmowce - trza ciac prawym pasem bo na lewym zapierdala szybki inaczej
- zatrzymanie na zakazie - szerokosci hodnika nie podali... tabliczki dotyczy takze chodnika nie ma
- prawo do parkowania na znaku dla inwalidy - heh - to komedia z ta karta parkingowa
- szerokosc chodnika - taka qrwa zeby dupami lusterek nie polamali
- zakaz poruszania sie pieszych - oznacza, ze i tak bedzie ich tam caly tlum zapierdalal
- podwojne przejscie dla pieszych - co za kurwa roznica ?? przejscie jest przejsciem
- zmiana opon na zimowe - no to juz szczyt kurwa zeby mi ktos mowil kiedy mam zmieniac... zmieniam jak trzeba
- glebokosc bieznika - 3mm - ponizej to smieci nie opony
- ograniczenia predkosci - drog ekspresowych nie ma... autostrad nie ma... a i tak zawsze zapierdalam duzo za duzo wiec po co mi te maxima
- o abs i hamowaniu pulsacyjnym - zalezne od warunkow i stanu jezdni
- browar - czasami po jednym caly dzien nie wystarczy
- ile osob ginie na drogach - duzo... statystyk nie prowadze i nie znajac ich nie jestem bardziej grozny na drodze niz bym je znal
- ktos tam wysiada - zjebie go najprawdopodobniej

OT tyle...

Ja się boję, bo mam kupione w czasach ciemnej mrocznej sanacji, kiedy na egzaminach pytali i sprawdzali w trakcie, czy klient rozumie czego się wykuł z Kodeksu, czy tylko na małpę pamięta co slreślić.
W każdym razie jeszcze żyję i moi też
to też coś warte

Podoba mi się pytanie number 51 (chyba). Co zrobić, gdy na przjeździe kolejowym zgaśnie mi silnik, a zbliża się pociąg. Niestety nie ma opcji spier..... No więc trzeba wrzucić wsteczny bądź 1-kę i "zablokować" kluczyk w pozycji rozruch. Tiaa, ma to szczególnie zastosowanie w przypadku automatycznej skrzyni .
Pozdr