Poznań-potrzebna pomoc kogos z tego miasta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemano!!
mam prosbe! potrzebuje pomocy! chodzi o to ze jutro mam byc na gieldzie wlasnie w poznaniu a nie znam tego miasta wiec potrzebuje pomocy miejscowych! chodzi o to zeby ktos mi wytlumaczyl najbardziej jak sie da jak dojechac na miejsce!!prosze niech ktos sie odezwie! jak tam trafic, na jakiej ulicy miesci sie cala gielda i jak dojechac zebym nie jezdzil po calym miescie!!
wiem ze moge sie zapytac na jakiejs stacji albo u taxiarzy ale wolalbym aby ktos z was mi wytlumaczyl to tak bardzo jak tylko sie da!
z gory dzieki!!

wiatm ja jestem z poznianai, napisz od której strony bedziesz jechał i spoko opisze co i jak, a jak bedziesz jechał od strony Pniew to nie da sie nie trafic sa znaki na tor poznań i obok jest giełda, dosłownie jakies 1 km od zjazdu z dwupasmówki z pniew. jakby co to pisz

pozdro

Witam jeśli jedziesz z Gdańska to będzie gorzej napisz którędy jedziesz?

jade z Gdańska, zaraz wkleje przewidywana trase! no ale oczywiscie czekam na wszelkie sugestie!!

tak przewiduje jechac! powiedzcie co myslicie i dalsze rady odnosnie samego poznania! na jakiej ulicy jest ta cala gielda??

[ wiadomość edytowana przez: Guncin dnia 2004-04-28 12:28:49 ]

Hm giełda jest w przeżmierowie to praktycznie poznań ale na mapie widać że leży jagby troche obok, kirujesz się na przeźmierowo czyli objeźdrzasz poznań z lewej strony tam nieidzie nietrafić.

napisze Ci dokladnie za godzine..

najprosciej bylo by jechac kawałek A2 na Świecko i z tamtąd zjechac do Przeźmierowa..
ale mozesz nie znalezc zjazdu..lepiej jedz do centrum, wez plan city, znajdziesz duzą ulice Bukowską, pojedziesz nią w kierunku Nowego Tomyśla, czyli na wylot z Poznania, po drodze po prawej miniesz lotnisko na Ławicy, za nim jeszcze prosto i dojedziesz do ronda a na nim w prawo, to juz giełda..
szkoda ze nie jechałes w zeszłym tygodniu bym Cie popilotował..

[ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2004-04-28 17:23:12 ]

sluchajcie mam jeszcze jedna prosbe!! podajcie jesli oczywiscie chcecie i mozecie swoje numery kom. to w razie jakis problemow wysle sms-ka lub zadzwonie! z gory dziekie wielkie chlopaki!! dzieki za pomoc!