Pomocy na gwałt- felgi -[125]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy te felgi beda pasowaly do fiaciora duzego ? - potrzebuje rychlej odpowiedzi bo koles chce mi je nawet przywiezc do domu
felgi !!!!

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2004-04-26 21:27:09 ]

stasiu....niech gosc poda ci offset czyli ET....poza tym otwor centralny.....fiat ma bodajze 56 mm....
zalozyc zalozysz na pewno,pytanie tylko,czy od razu,czy np za pomoca dystansow i np po przetoczeniu
pozdro
el_

-----------------
http://plepleple.pl

na pierwszej fotce wydaje mi się że prawa górna felga jest pokrzywiona, zwruć na to uwage bo potem sie będziesz tak wqurzał jak ja...
jeżeli one są 4x100 a chyba tak to powinny podejść,ale ważne jest ET.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

ET28 - tak z felg odczytalem z fotek i koels tez tak mowi

przeciez stanislawie te felgi to masakra

nie sadzisz ze za prostowanie zaplacisz wielokrotnosc ich ceny??

prawa gorna i lewa dolna szmelc a poza tym nie widzisz ich od tylu

gosc chce sie pozbyc

ja bym sie nie pakowal

nie z zazdrosci ale z troski o Ciebie

pozdrawiam

oki - dzieki odpuszczam sobie - szykam 15" sluchajcie - albo jakie mozna zalozyc szerokie 13 do df'a - chcialem ATS Classic 7 cali - ale powiedzieli ze mi sie zacisk nei zmiesci ;/

sorrki nie obejrzalem dokladnie

ale i tak jedna jest przejebana
poza tym ta krzywa jak dobrze widze nie pojawia sie w zdjeciach solo

tak czy inaczej cos tu smierdzi

Nie pakowalbym sie w to Stasiu...

No ja tez przylukalem....sa krzywe jak sqrwysyn
poszukaj czegos lepszego!!!
a niby czemu do ATS ow mialby zacisk nie wejsc?

-----------------

no dzisiaj ogladalem i koels z wuklaznizacji powiedzial "zapomnij" ze one od tamtej strony sa plaskie i do tego trzeba gruby dystans zakladac i bedzie wystawalo z 3-5 cm ;/ - no i nie wiem - czy to praw3da ze te ats nie wejda ? wiem ze widzialem kanty z ats classic - ale wlasnie chyab z 5,5 calowymi i z dystansem - dlatego prosze o rade . . . .

wiesz wszystko jest kwestia offsetu...czyli ET....Ja bym jezeli jest taka mozliwosc sprobowal je zalozyc na auto przed zanabyciem [ATSy oczywiscie]...Jezeli one maja 7 cali,towydaje mnie sie,ze wlasnie beda wychodzic na zewnatrz a nie zawadzac o zacisk......
ale moge sie mylic

BTW....czy model "Classic" to ta piecioramienna gwiazda,czy takie troszeczke podobne do Mangelsow???

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-04-26 23:15:55 ]

ATS Classic - to gwiazda -
Mangelsy - koles mowi ze beda pasowaly
Mattigi - tez beda pasowaly i nawet ma takie z oponami za 700 bije sie z myslami trosze - no coz bede kabinowal jak odbiore od lakieru ;]

Siemka, mam nadzieje że darowałeś sobie te felgi, bo ja to bym takich nawet kijem od szczotki nie dotknął... Bomba 100%, umoczona kasa i nerwy.

Pozdrawiam

udalo mi sie zanabyc mangelsy w chromie 7x3....ufffff cuuuuudo!!!!
ale wg mnie do twojego kanta ladniejsze byly by wlasnie 7x13 ATS ki.....najlepiej z czarnym srodkiem i polerowanym rantem....
sa na allegro teraz z oponkami......zapytaj tez w innym zakladzie oponiarskim.....moze tam powiedza co innego,co okaze sie prawda????? [ze pasuje ]

-----------------

Do tak pieknego klasyka jak Twój tylko jakieś piekne felgi!!! Nie mozesz go zeszpecić jakimiś badziewiami!

Felgi firmy Mangels są bajerka.
W moim Fiaciorze posiadam felgi o podobnym wzorze jak Mangelsy.
Moje pochodzą z Wielkiej Brytanii i nazywają się Smith UK, są przeznaczone do FSO (fotki w profilu).

ja mam w samuraju chromowane mangelsy i są zajebiste... ale to bardzo ciężkie felgi (na off road) i podobno raczej nie polecane do zwyklych samochodów (cywilnych) z powodu dużej masy...

wiem rallyflip - dlatego nie zakaldam 1 lepszego sciwerwa a szukam te z allegro mysalem ze proste ze okazja - ale scierwo jakeis - z innej beczki...mangelsy moze i bym zalozyl ale tylko chromwoane niestety do nabycia mam zwykle pomalowane na srebrno - no coz - bede kabinowal dalej - jeszcze pokabinuje z tymi ATS Classic

he he to te felgi do których dałem link w kupie sprzedam/allegro itd..
jak dla mnie zajebiste.. gdybym mial cos wiekszego chetnie bym sie z nimi pobawil..nie są takie tragicze, jeszcze mozna by je uratować.. mi sie podobają bo żadkie..

Te felgi z allegro mozesz sobie darować., są krzywe. Ale wzór ładny oldschoolowy.
Ja bym proponował felgi speedline. Idealnie by się prezentowały w 125.

Co do ATSów to 5,5 wchodzą bez obcierania 6 chyba też ( takie ma czeczun ). 8 i 10 calowe montowali w wyścigach, ale tam to było już troche wycinane i podginane - ale to tak dla ciekawostki