Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() michał16v Rekord E 16V Chełm | 2005-01-03 14:09:11 jak mówisz tłucze to nie skrzypi
w kombi lecą tuleje mocowania ramy pomocniczej i one tak walą sprewdz czy opon nie tnie od środka |
![]() WoSiU DEADSOUL Opel Omega B MV6 Wrocław | 2005-01-03 22:33:39 Ja zawsze dawałem radio głowsniej a tuba w bagazniku wszystko zagłuszala hehehe ![]() ps.z silikonem tez tak robiłem pomogło ![]() |
![]() Cezik Opel omega 2.0 Kombi Opole | 2005-01-06 14:48:35 Co do skrzypienia słupków między drzwiami to nie był bym taki pewny czy to one ponieważ u mnie też skrzypiały "słupki" i też mnie to doprowadzało do szewskiej pasji już miałem je rozbierać gdy brat mój stwierdził że to nie one tylko zamki w drzwiach nasmarował je i po kłopocie. A dałbym sobie rękę obciąć że to słupki a jednak... Sprawdź czy na bolcu od zamka drzwi (tym na słupku) nie ma śladów rdzy jeżeli tak to duże prawdopodobieństwo że to skrzypią ci zamki w drzwiach które przecież mają pewien luz i podczas jazdy po nierównościach ocierają o słupek zamka i wydają piski, wystarczy posmarować ![]() |
OLOBONO Opel Omega B 2.0 16v ... Toruń | 2005-01-06 16:04:58 dokładnie to samo, przyczyną stukow puków były zamki.... polecam to sprawdzić - kolega ma rację |