Kredens - muszę się pochwalić!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Chciałem pochwalić się kredensikiem, którego wypatrzyłem (nie dał się daleko szukać - 500m od mojego domu ). Miałem na niego chrapkę, ale ostatecznie autko zakupił wujek.

Samochodzik jest z '84, przejechane ma dokładnie 77tyś. (przebieg realny), lakier robiony 3 lata temu. Ogólnie rzecz biorąc fabryka Wymagał jedynie regulacji gaźnika, zapłonu itp.

Został odstąpiony za kwotę 1 tysiąca złotych Myślę że to nie jest wygórowana cena za taki kredensik.

Co o nim sądzicie?

Tu są fotki - ważą wszystkie ok. 1MB więc mogą się trochę ładować:
Fotki kredensiku

Nooo ładny całkiem ten,on kredensik Fajny kolorek ,intrygująca antena...Wygląda naprawdę OK.Gratuluję!

A ta skórzana tapicerka. Luksus.

superasty

mysle ze był warty kaźdzej złotówki bo stan wrecz wystatowy

Przepiękny gdybym miał kupić kredęsa to właśnie tak by wyglądał ale co mu sie z progami robi aha brakuje mu tylko takich chromowanych dekielków na koła, znaku taxi i już jesteśmy na planie filmu zmiennicy cudo !!!

Cieszę się że wam też się podoba

Co do blacharki - podłoga jest mocna, cała, choć są 2 miejsca gdzie zaczyna się coś dziać. Progi są walnięte jakimś barankiem, ale są oczywiście całe i zdrowe Na jednych drzwiach pojawia się burchelek, lakier zdążył przez 3 lata zmatowieć (bardzo delikatnie na szczęście), sądzę że kilogram wosku załatwi sprawę

Antena to tymczasowa samoróbka z prętu od kołpaka

Powiem tak - za 1000zł to jest rewelka, myślę żę jakieś sępy na giełdzie krzyczeliby za niego ponad dwa razy więcej.

Wujek mówi że po regulacji autko poprostu zwija za sobą asfalt

BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na prawde super!!!!!

a moze ktos chce kupic lewe lusterko takie jak on ma ? czarne, z regulacja w szkle :]

Cytat:
2004-04-16 19:40:53, Makaveli pisze:
(...)
Fotki kredensiku

Chyba raczej Kredensika .

A co do niego samego...
BOMBA - ja też chce takiego, identycznego! Dałbym nawet tysiąca (a to duużo jak na mnie ).

Nieee noooo - PIĘKNY jest
takie auta warto ratować

Po prostu miodio fiacik!!!!!! Naprawde bardzo ladny..jeszcze namaluj na drzwiach 1313 i mozesz grac nim w Zmiennicy-Reaktywacja hehe...ale naprawde fiacik cudenko pozdroowka Mariusz

[ wiadomość edytowana przez: MUSTANG65 dnia 2004-04-16 23:05:13 ]

no cudeńko jakby prosto z polmozbytu, i za tę cenę, no gratulacje!!!

Cytat:
2004-04-16 22:16:25, GDA pisze:
Nieee noooo - PIĘKNY jest
takie auta warto ratować

To kto pierwszy zrobi sobie replikę Taxi 919 nr 1313? Małym kosztem można to zrobić. Jak bym tylko maiał takiego fiacika to bym działał

Jest piękny. Nie wygląda na rocznik '84, - raczej na 2004.

Chylę czoła!!!!!!!!!!

Przepiękny,pogratulowac wujkowi .
Jak w Zmiennikach ,miałem identycznego z 76 i mile go wspominam .
Niestety nowy właścicel wcale o niego nie dbał i wyglądał potem tragicznie .

sliczny! a kolorek boski, moj ulubiony. a teraz dygresja: mam nadzieje, ze jak twoj tatus wsiadzie do niego to nie zapomni zamknac drzwi i ze ci sie nie w ten sposob przy ruszaniu nie otworza i nie zdemoluja. wyjasniam teraz o co mi chodzi. chodzi o to, ze w moim dwutygodniowym kredensie koloru zblizonego, po gruntownej blacharce, wlasnie moj tatus nie zamknal wyzej wspomnianych drzwi i sie one zdeformowaly. kurwa! jego! mac!

Bardzo ładny
Jednak sugerowałbym wycieczkę po szrotach w celu skompletowania chromowanych ramek i listew,bedzie dalej oryginalny ale juz nie wersja C

Dzisiaj rozmawiałem z wujkiem i .... kredens jest na sprzedaż.
Jeśli jest ktoś chętny - proszę o kontakt gg 2986774 ew. wiadomość w profilu.
Auto oczywiście jest bez zarzutu. Wyregulowane i przygotowane do jazdy (po kupnie chodził nierówno). Chodzi jak to w życiu bywa o pieniądze
Kredensik można obejrzeć w Józefowie/Michalinie koło Wawy (przed Otwockiem jadąc od stolicy, ok.20km od centrum Wawy)

PS. Dałem już ogłoszenie.
PS.2. To nie jest mój samochód, tylko wujka - on sprzedaje.