Radio w Corolli E12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam dwa pytanka :
- czy ktos moze mi powiedziec jak dostac sie do radia w nowej Corolce ew. czy ktos posiada opis takiego cuda??
- gdzie w Wawie dostac mozna graty firmy Toyota Team Europe (TTE)??
Info prosze wysylac na airyba@wp.pl

Pzdr

Cytat:
2004-04-26 14:14:52, airyba pisze:
- gdzie w Wawie dostac mozna graty firmy Toyota Team Europe (TTE)??

Teoretycznie w Każdym ASO, ale na ogół wygląda to tak - oglądasz w Internecie co chcesz z katalogu i wtedy zamawiasz w ASO, bo oni nawet nie mają katalogu

http://www.tte.de

Tak jak myslalem ASO walnie sobie swoja niewygorowana cene i bedzie gitara oczywiscie nie ma strony TTE v.angielskiej??

Dzieki za info

Cytat:
2004-04-27 11:03:40, airyba pisze:
Tak jak myslalem ASO walnie sobie swoja niewygorowana cene i bedzie gitara oczywiscie nie ma strony TTE v.angielskiej??

Airyba
Chyba nie byłeś na stronie którą Ci podałem. TTE ma siedzibę w Niemczech więc adres ma na końcu .de, ale zawartość jest po ANGIELSKU !!!

Bylem bylem faktycznie opisy sa po angielsku czy ty montowales juz cos u siebie?? ja mam ochote na Quit shift nie widziales na forum czy cos o tym pisza Bo ja tu nowym urzytkownikiem byc

Ja nic. Inni owszem. MisiekTS ma quick-shifta.

Pobaw się wyszukiwarką (zaczynaj od opcji "zaawansowane").

Masz racje chyba najprostrze rozwiazanie to przegladarka dzieki za pomoc

PZDR

Witajcie i grzecznie pytam
Co to jest quickshift
I do czego słuzy
I po ludzku Panowie, po ludzku

Pozdro,

Witam i grzecznie odpowiadam quick-shiftem zastepujesz fajere i jeszcze pare elementow w skrzyni na stronie producenta podanej przez jackala napisali ze skraca to czas przelozen i takie tak

Cytat:
2004-04-28 08:39:41, airyba pisze:
Witam i grzecznie odpowiadam quick-shiftem zastepujesz fajere i jeszcze pare elementow w skrzyni na stronie producenta podanej przez jackala napisali ze skraca to czas przelozen i takie tak

dzieki

Wszystko stanie się łatwiejsze jeżeli będziesz wiedział, że dźwignia/drążek zmiany biegów po angielsku to "gear shift (lever)".

Quick-shift to w skrócie taka modyfikacja drążka, która pozwala szybciej zmieniać biegi.

Cytat:
2004-04-28 10:15:04, jackal pisze:
Wszystko stanie się łatwiejsze jeżeli będziesz wiedział, że dźwignia/drążek zmiany biegów po angielsku to "gear shift (lever)".

Quick-shift to w skrócie taka modyfikacja drążka, która pozwala szybciej zmieniać biegi.

dzieki, znów się czegoś dowiedziałem