Jaki Kolor

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaki kolor pasowął by na poloneza rocznik 87 z tylnymi szybkami juz, nie mam pojecia jaki wybrac jakis tani a fajny kolorek moze wy mi pomozecie cos wybrac :>??? WIELKA PROSBA, a jak ktos moze zrobic cos na jakims programie to prosil bym

nomos ja proponuje brazowy
albo zielony

nomos ja proponuje brazowy
albo zielony

te kjolory odpadaja, mialem taki kor... zarezerwowany lezurowy, ale kor.... koles pomalował podkradłpomysł odemnie i lipa a nie chce miec takiego samego koloru jak on i sie zastanawai mnad jakims niespotykanym

a nie myslales nad niesmiertelna czerwienia

Ja bym ci zaproponował czarny perłowy!! Takie poldki to rzadkość a do gabarytów auta będzie pasował idealnie!!

ja to czarno widze czarny ładny kolor

czarny powiadacie a z jakis takich bardziej rozbujanych jaskrawszych :>??

niebieska perla tak jak teraz sa malowane np Yarisy

No a mi sie widzi czarny ale nie metalik tylko mat wlasnie mat zajebiscie wyglada na takich duzych samochodach tylko jak wiadomo przydal by sie do tego jakis chroma dla kontrastu ale u nas w poldzerach to tylko chyba ramki

No to jak chcesz jakiś jaskrwaszy to w takim układzie proponuje tzw. Zieleń Kawasaki!! Tylko niewiem czy ci to do poldka przypasuje!! Ale kolorek jest jak dla mnie rewelacyjny!!

Jak rocznik 87 i beda chromy to czarny jest ekstra!! Albo Britisch Racing Green jak z Bentleya tez extra!! Jaskraw kolorki to wg mnie nie pasuja do starszego poldka.

ja tam miałem na fiacie czerwony i to krwisty i to był kolor czerwień M10-41 firmy auto renolak żywica pucha 50zł/l... a malowałem całe auto...
a teraz malowałem całego poldasa na grafit metalik, czarnego nie polecam bo wychodzą WSZYSTKIE wgniecenia nierówności rysy obtarcia i bąbelki ubytki wżery no i brud widać jak cholera

no wąłsnie najwiekszy problem z wgnieceniami i tam nierownosciami, a co do niebieskiego to własnie taki lazurek ale no niesety kumpel pomalowal w takim koloze i nie chce miec identycznego co takiego jak ten polonez na gorze kolo logo fso, ale mysle nad tym seledynem ale nie wiem czy bedzie pasował, a jak nie to soprt red i tyle

Mnie się zawsze marzył srebrny metalik więc.....taki polecam

Dzis widzialem w opolu fioletowego poldka i powiem ze wygladal calkiem, calkiem

Czarny i zaden inny... Jesli juz to jakis ciemny granat albo ciemna zielen. Do tego chrom i Twoim oczom ukaze sie piekny polonez...do tego jakies alu i masz ladniejsze auto niz nie jeden cwaniak w zachodniej furze...

a co do fioletu to własnie sie zastanawialem, no chrom podstawa, musi byc najlepiej jak bym korcza mogł ogladnac w roznych kolorach to by było dobrze bop tak na suchoi to lipa

Cytat:
2004-04-22 20:33:43, nomos pisze:
a co do fioletu to własnie sie zastanawialem, no chrom podstawa, musi byc najlepiej jak bym korcza mogł ogladnac w roznych kolorach to by było dobrze bop tak na suchoi to lipa

To zrob sobie zdjecie swojego auta i w programi graficznym zmieniaj kolory

No a jak chcesz sie wyrozniac w tlumie to polecam kolor taki rozowy metalik stoi taki w wawie przy glownej niedaleko pomnika Boleslawa Prusa nie pamietam jak sie nazywa ta ulica przy jakims kosciele bylem w ostatnim czasie pare razy w parlamencie i wlasnie widzialem tam - zawsze lubilem chodzic po starym miescie