| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-06-22 20:32:45 Radeq:Hmm. Chyba niebardzo wiem do kogo mógłbyś pojechać!
Być może przyczyna ściągania mojej Ładnej też już jest usunięta.(jeszcze nie wiem, bo nią nie jeździłem) Otóż ponoć był pęknięty drążek kierowniczy, mechanik coś tam spawał. Może to właśnie była przyczyna ściągania (to się okaże!) Pozdrawiam |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-06-23 11:52:26 tak ja też bym chciał wiedziec cos na temat punktów pomiarowych.
radeq u mnie jest pochylony kielich amorka i stad są kłopoty |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-06-23 21:58:35 Mam podobne dolegliwosci tez była bita w strone kierowcy,4 sladów nie robi a to juz dobrze,i tak mósze ustawic geometrie to wtedy wyjdzie co i jak faktem jest że ściąga raczej delikatnie tylko.A Radeq pomierz nie od rantów tylko od srodka do środka kola to bedzie odleglość prawidłowa,I z tego co pytałem mechanika powiedzial ze powinno dac sie to skorygowac.Nie chcial powiedzieć jak bo jak zwykle flacha za zdradzanie tajemnic. |