Zmienilem wydech...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Teraz mam taki jak po prawej stronie na rysunku....

Tlumik srodkowy zmienilem na prawie dwukrotnie mniejszy....
Katalizator narazie zostal....
Tlumik koncowy troszke wiekszy niz seria... w koncu wychodza z neigo dwie rury

Jak wrazenia ?
Ano dla mnie prawie jak ideal... BLOGA cisza... teraz slysze wszystko... tylko nie wydech

Oczywiscie stojac z tylu samochodu slychac leciutenki pomruk, ale bardzo cichy .... chociaz moglby byc ten pomruk troszke glosniejszy... moze zakladajac w niedalekiej przyszlosci kondowki z wkladem zmieni sie odrobine...

Narazie jest 2 razy ciszej jak seria

Fotki pewnie niebawem

Przepraszamy!
Na serwerze piwko.pl
obowiązuje całkowity
zakaz hotlinkowania...

to hotlinkowanie, to producent tego tłumika?

Musze zabic admina Piwko.PL hehe albo znowu wypije z nim browara

Ładnie , ładnie ale zakładaj czym prędzej jakieś delikatne końcówki bo to wygląda jak rurka z garbusa....

Z końcówkami będzie eXtra

KeyJey staruszku, nie obraź się na mnie, ale tylko teraz jak najszybciej jakieś fajne, grubsze końcówki - bo tak jak jest mi się zupełnie nie podoba.
Ale rozwiązanie jest bardzo fajne....

Najpierw zderzak potem koncowki ale napewno nie "dubeltowy" wystarczy ze juz "polowa" klubu strzela ^_^

A tak dla porownania.... jak wlacze silnik i zalacze dmuchawe na 1 stopien.. to slychac dosc mocno jak szumi na seryjnym bylo slychac dopiero na 2

Zdjecie od tylu...

Zdjecie od spodu (tyl)...

Zdjecie od spodu (lewy bok)...

[ wiadomość edytowana przez: KeyJey dnia 2003-11-28 19:46:14 ]

ma rury jak garbus!!!! fuuuuuu

Wybacz ale napiszę pierwszą myśl jaka mi się nasunęła:
CO ZA PEDALSKIE RURKI !!
co z tego, że POMYSŁ ŚWIETNY!!...kiedy z realizacją ?....zbyt szybko!! ...hmm....ja z takimi "słomkami" ...na 199% nie pokazał bym się na ulicy!!...ze wstydu!
Tylko się za bardzo nie przejmij bo ubliżyć Ci nie chcem i nie mam zamiara! ...Kto wie czy jak mój wydech odejdzie w krainę wiecznej rdzy to nie łyknę Twojej koncepcji...tylko postaram się coby od razu nie straszyć

lepiej ta ftoke usun bo zaraz ja ktos wysle na wt

Pikne sztuki

Hehehe...

Niech sle...

Mi tez sie te rurki nie podobaja

Ale tak jak mowilem... musialem najpierw zalozyc wydech zeby wiedziec jak nisko ma byc zderzak obnizony...
Juz LEGO wie co i jak

Wiec... do swiat pewnie uda mi sie to "poprawic" ...

Poza tym... jestescie niecierpliwi

P.S . Jak LEGO jezdzil z niepomalowanym zderzakiem to nic mu nie mowiliscie

KeyJay wyglada jakbyś wzioł rurki od starego leżaka plażwego i przyczepił na Super Glue

też mam taką w odkurzaczu

widziałem na żywo te końcówki i lepiej wyglądają jak na zdjęciu
i fakt bardzo cichutki jest ten tłumik

hehe właśnie do pokoju wszedł mój ojciec i stwierdził patrząc na fotke http://republika.pl/keyjey/wydech.JPG
"ale pedałki"

Pomysł fajny tylko załóż na to coś konkretnego ......oczywiście nie mówie o moich dubeltówach bo to jest przegięcie ..ale rurka o średnicy fi 80 bedzie akurat

PS Lego buduje kolejny zderzak czy sprzedaje tylny???

Ja bede mial od nowa zrobiony... jego zderzak nie pasuje do mojego bolida bo jest 1 stronny ;p

Oj , zakładaj jak najkszybciej te końcówki...

Ja widzialem dzisiaj na zywo wydechy KeyJeya i niewygladaja tak tragicznie ale rzeczywiscie jak w garbusie a wydech chodzi tak cichutko ze wogole go nieslychac tylko sam silnik nawet gdzy sie stoi z tylu samochodu

Mnie się nie podoba - no niestety - te rurki giną w tak durzej dupie Esperaka - wyglądają raczej jak słomki a nie jak rury wydechowe - podwójny wydech z dwóch stron to świetna sprawa ale NIE TE KOŃCÓWKI !