Nowa strona + darmowa domena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.espero.tk/ taka strona tyle że nic na niej nie ma.

A dla klubu sprawdzałem jest wolana domenka

http://www.esperoclub.tk
http://www.clubespero.tk
http://www.espero-club.tk

Te aliasy są darmowe i ładne błagam adminie to nic nie kosztuje
poświęc 5 minut swojego czasu i klepnij jeden z tych adresów.

Już te op.pl mnie tak w#%^@%$, że ....

Nalepeczke byśmy zaprojektowali, jakąś ładną i małą. Wszystkie kluby mają domeny albo w .pl ; .com ; .org a my mamy w jakims, żeby nikogo nie obrazic...... miejmy chociaż namiastkę
luxusu. Proszę w imieniu klubu...

Było, było, było już kilka razy...

Wszyscy prawie chcą, po czym kilka osób stwierdza, że nie ma sensu.

I temat zostaje zwyczajnie zakończony.

Zoltar, jak było to przepraszam, ale myslalem, że byly tylko platne takie jak .pl .com

A to nic nie kosztuje, skoro wszystcy chcą to czemu admin nie wlepie tego, to się zakłada przez 5 minut ja bym sobe nalepke zrobił bo nie chcę reklamować na samochodzie op.pl

A sorki... Bezpłatnych chyba nie było.

Ale nie zmienia to sprawy, że pomysł ma małe szanse na powodzenie. A moim zdaniem lepiej już wszystko zmieniać pod płatną domenę.

No tak w .com byłoby tanio,

ale skoro taki adres jest wolny jak www.espero-club.tk jest
dosępny i darmowy to czemu mamy siedziec przy tym .op.pl

Jezeli ktoś chce mieć te adres op.pl to niech go ma porzeciez możemy mieć zarówno .tk jak i op.pl

Niech admin przychyli się do tej cześci ktora cce mieć .tk
a op.pl tez bedzie dla buntowników...

Poruszyłeś bolesną kwestię FGM. Już to kiedyś przerabialiśmy. Była nawet ankieta o ile dobrze pamiętam, w której przewagę mieli zwolennicy kupna domenki i ... dupa, rozeszło się po kościach.

P.S. Domena espero.tk należy do niejakiego Martinezzza

Cytat:
2004-04-25 22:38:50, Martinezzz pisze:
... P.S. Domena espero.tk należy do niejakiego Martinezzza

A to menda, jak namierzysz gościa, to daj znać. Pojedziemy mu "wklepać" to może odda domenę

Martinezzza to moze podepnij ja pod klub bo chciałbym miec nalepkę, ale za chiny nie chce miec op.pl

A tez nie chce wyłamywać i podpinac pod stronę klubową aliasa
na własne potrzeby nalepki.

Wiec skoro większość chciała domenę płatną, a w rezultacie rozeszło sie po kościach to szukajmy kompromisu w postaci
dobrej domeny (wszyscy chcą) bez opłat... nie odpuszcze tego tematu....

Mopżna by zrobić projekt nalepki, którą można wydrukować na xero kolorowym w cenie A4 chyba okoo 7 zł.

Jaki op.pl ??? Zmieniło się coś? Mi się wydawało zawsze, że mamy of.pl.......

tak tak.... oczywiscie of.pl tak jakos wczoraj bylo za duzo nauki...

Pozdrawiam

FGM nie mieszaj proszę
Zachciało Ci się zmiany adresu i zrobienia nowych nalepeczek???
Prosze bardzo ,ale nalepkę fundujesz mi TY.
Ja już mam nalepkę i nie za bardzo usmiecha mi się ją zmieniać, bo Tobie nie podoba się of.pl.
Wszystko działa, jest za darmo, większość osób ma takie nalepki, więc ja jest PRZECIW

Jako wszysto tobie i innym wyjasnie.

Cytat:
Wszystko działa, jest za darmo, większość osób ma takie nalepki, więc ja jest PRZECIW

.

Jaco wszystko działa i jest za darmo. Ale moja propozycja jest też gratisowa.

Zakładając adres w domenie .tk nie jesteśmy zobligowani do usuwania adresu w domenie .of.pl .

Czytaj: Bedziemy mieli dwa adresy jeden w domenie .of.pl a drugi w domenie .tk i oba tak jak było do tej pory będą darmowe i oba będą działać

Jeśli chodzi o nalepki - jeśli masz nalepkę to będziesz ją miał nie musisz jej zmieniać bo będzie ona jak najbardziej aktualna, a te osoby które chcą mieć na samochodzi nalepkę z domeną .tk zrobią sobie nową lub tak jak ja przylepią sobie po raz pierwszy.

Wiec na zakończenie...... oba adresy mogą działać równolegle
. . . . .. . . . . . . . . . . . . oba adresy będą DARMOWE
. . . . . . .. . . . . .. . . . . .. nie ma konieczności zmiany nalepek ze straej na nową.

A ja jestem mniejszość (wg Ciebie) JACO i nie mam nalepki - tym bardziej takiej plandekowatej... ale to miło, że jako nieliczny nie mamy wykupionej domeny.
PS. TK śmieci reklamami.

tylko pytam PO CO??
co jest tak magicznego w tym adresie .tk ze chcesz robic rewolucje
bo to ze jest darmowy to zadna rewelacja .of.pl tez jest darmowy
ja tam np wole .pl niz jakies .tk

Rety, jaki problem jest podpiac espero.tk pod nasz strone? Nie rozumiem calej tej dyskusju. Martinezzz, skoro masz takiego aliasa to dlaczego go nie przekierujesz na nasza strone? Wszyscy beda zadowoleni. Jedyna wada .tk jest to, ze nie wyglada on zbyt polsko.

Cytat:
2004-04-26 12:23:50, cezariusz pisze:
tylko pytam PO CO??

wyjołeś mi to z ust, popieram

Cytat:
2004-04-26 12:25:14, QLogic pisze:
...Jedyna wada .tk jest to, ze nie wyglada on zbyt polsko.

No wlasnie... to wyglada tak koreansko troche

c.d.

Cytat:

Ja też wole w 100000% .pl tyle że nikt tu nie chce za to płacić, ja wpadam raz na jakiś czas ale moge zaplacic a wielu z Was siedzi non stop i nie chce placic. Dodatkowo jak by była domena .pl to o wiele łatwiej byłoby negocjowac wspolprace.

Tak tylko of.pl jest strasznym śmieciem - przykro mi się robi ze jako jedyni mamy taki smieciowy adres. Inni myslą - no tak jezdza espero i nie stac ich na domenę..... Panowie straszna sprawa...

Cytat:
Rety, jaki problem jest podpiac espero.tk pod nasz strone? Nie rozumiem calej tej dyskusju. Martinezzz, skoro masz takiego aliasa to dlaczego go nie przekierujesz na nasza strone? Wszyscy beda zadowoleni. Jedyna wada .tk jest to, ze nie wyglada on zbyt polsko.

Dokłądnie Martiezzzz jesli mozesz to zrobic to machnij ten adres na stronę klubowas bedzie poo sprawie.

Cytat:
PS. TK śmieci reklamami

Ale przynajmniej jeden POPUP a co niby of.pl nie ma reklam - jeszcze gorszą bo bannera na stronie.

Cytat:

Jedyna wada .tk jest to, ze nie wyglada on zbyt polsko.

Nie ma rzeczy doskonałych no może .pl lub .com ale co zrobić i tak o wiele lepiej wygląda niż of.pl
of.pl przynajmniej Polska, Polska u jakiegoś smiecowego dobroczyńcy.

PANOWIE RUSZCIE GŁOWAMI - SKOŃCZMY Z TYM of.pl przynajmniej niech będzie alternatywna

Chceta to mata . www.espero.tk jest już aktywne.

Choć może doczekam czasów,że będziemy mieli porządny serwerek i adres espero.pl. Marzenia

Martinezzz.... dzieki zaczynam pracowac nad nową nalepką
jak mozesz to podajcie mi jakies stronki ze zdjeciami espero i
logotypami.

Raz jeszcze dziekuje