| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2004-05-05 18:57:25 No i kolejna wspaniala rzecz po wejsciu do Unii.
Ograniczenia predkosci w miescie w godz. 5-23 --- 50 km/h a w godz. 23-5 --- 60 km/h. Po mojemu strasznie pojeb..... pomysl. Teraz to trzeba sie jeszcze w zegarek zaopatrzyc |
GEOO User stalowa wola | 2004-05-05 19:11:19 zgadzam sie z poprzednikiem powalony system
poprosu polski rzad to dupolizy chca sie podporzadkowac brukseli smieszne to wszystko jest |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-05-05 19:35:43 Hmmm , a gdzie jest powiedziane ze w dlatego ze do Uni wchodzimy, nie wydaje mnie sie |
_DRACO_ VITO Potfffor, HONDA ... Stalowa Wola | 2004-05-06 00:08:05 Poroniony pomysl.
Jak jade to czesto sie zdaza ze Ktus chce sie scigac i mnie wyprzedza. Puszczam goscia przodem i gonie sobie za nim spokojnie 80-120km. Ale jak juz widze teren gdzie satanisci nie wystepuja redukcja i... A raz sie zdazylo ze nie zdazyli suszarki wemnie wycelowac bo darlem nieziemsko Jeszcze celowal wemnie ale juz sie oddalalem... bylem pewien ze za mna pogonia |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-05-06 12:07:07
No niestety tak juz jest, ale na drogi idzie i tak sporo wydawaloby sie pieniazkow. Tyle ze to i tak za malo. Materialy uzyte do latania nie sa na lata i tak wiadomo ze po zimie wypadna dziory. W wiekszosci przypadkow bardziej oplaca sie polozyc czesc nawierzchni niz zalatac duzo dzior na niej. Problem tez z podlozem, gdzie grunt nie jest nalezycie przygotowany, ale to tez z braku kasy. Troszke znam te realia i np. : jesli chcialoby sie naprawic wszystkie drogi w stalowej na cacy to w zimie samemu trzeba by bylo zakladac na zderzak plug, bo juz pieniazkow by nie starczylo |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-05-06 21:28:24
Bo w Abudabi przejezdza 4 wielblady na godzine A tak serio to na przetargach z reguly sa wybierane najtansze oferty, zeby pieniazkow starczylo na caly rok. Niestety, wierz mi Grzesiu ze gdyby w zarzadach drog mieli wiecej pieniazkow od panstwa to napewno naklad poszedlby na lepsze materialy. Za to benzyna coraz drozsza, "autostrady" dlugosci naszego modlitewnika itp. , a panstwo w stanie kurnika sasiada Zygmunta zza plotu. O polityce mozna rozmawiac dlugo, ale po chwili juz chce sie zygac... Inna sprawa ze w Stalowej ceny benzyny sa dyktowane przez wlascicieli stacji , a niech sie ktos wylamie to ,
bo to panie Polska a nie elegancja Francja |