Sami zobaczcie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A więc co wy na to???
Raczkuje bo raczkuje, ale jestem ciekaw waszych opini na temat tej stronki : http://www.klasyk.inds.pl/index.php
A więc...?

fatal error

nie rabotajet

nie bangla

Mnie chodzi.

Dziala

Działa i wygląda ładnie

Stronka wygląda dość profesjonalnie Rozumiem, że będzie się jeszcze rozwijała, więc nie będę się czepiał treści. Samo wykonanie estetyczne, natomiast barwy są dość ... szare. Przydałyby się jakieś kolorki. A tak wogóle to gratuluję włożonej pracy. Sam się zajmuję takimi rzeczami i wiem jak trudno jest wykonać stronę www od początku do końca. Mi się jeszcze nigdy nie udało a próbowałem wiele razy.

Pozdrawiam Wilu

Mi sie podoba

Cytat:
2004-04-27 23:00:09, -Wilu- pisze:
Stronka wygląda dość profesjonalnie Rozumiem, że będzie się jeszcze rozwijała, więc nie będę się czepiał treści. Samo wykonanie estetyczne, natomiast barwy są dość ... szare. Przydałyby się jakieś kolorki. A tak wogóle to gratuluję włożonej pracy. Sam się zajmuję takimi rzeczami i wiem jak trudno jest wykonać stronę www od początku do końca. Mi się jeszcze nigdy nie udało a próbowałem wiele razy.

Pozdrawiam Wilu

potwierdzam słowa wila czyli bardzo ładna stronka i mam tosamo odczunie co do kolorów czyli troche za szaro

Zapraszam do regularnego odwiedzania...tejże stronki.
Cały czas rośnie ona w siłe.
Zresztą poczytajcie sami.
Pozdrawiam.

Wierzę na słowo, ze ładna, bo jakoś nie chce działać.

Bardzo dziękuje w imieniu zespołu tworzącego tą stronke.

Troszkę was nie nie rozumiem w jednym wątku (poniewieracie kol. Lajka) a w następnym go chwalicie, może byście się zdecydowali.

spokojnie...mnie osobiście zaczepki "tej" grupy rozweselają ...nie wiem może mam jakaś, żadko spotykaną wśród klubowiczów, paranormalną zdolność zdystansowania się do tych wypowiedzi
Mimo to dziękuje za całkowicie obiektywne i całościowe spojrzenie na zaistniała sytuacje.
Pozdrawiam

Cytat:
2004-04-30 19:37:47, SCHIL pisze:
Troszkę was nie nie rozumiem w jednym wątku (poniewieracie kol. Lajka) a w następnym go chwalicie, może byście się zdecydowali.

Ejo Andrzej - ale to nie ma nic do rzeczy,
tam kolega Lajka został "pouczony" gdzie umieszcza sie ogłoszenia

a w tym wątku oceniamy jego stronę, strona pomiomo że oparta na schemacie czyli PHP-Nuke, jest opracowana poprawnie

ale każda strona która ma przyciągać do siebie musi być często aktualizowana i poprostu "żyć" - dlatego też życzę powodzenia w poszukiwaniu materałów na stronę, najlepiej jeszcze takich których nie spotyka sie na każdym kroku w necie