1/4 mili modlin jatczak startuje 126 p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jeśli mnie pamięć nie myli to malec z silnikiem 1.7 z alfy ma czas na 400 15.427 najlepszy hmm, ja miałem na mokrym gdzie mi koła buksowały jeszcze na drugim biegu 15.407 to co by było na suchym a w modlinie była piekna pogoda o co chodzi on ma ponoc 140 km

Jezeli chodzi o moc tego 1.7 to wontpliwa sprawa z tymi 140KM. ..pozatym nie tylko auto jest wazne .. ale i KIEROWCA!! moze jestes poprostu lepciejszy ... a ty ile masz kucykow pod macha?? jaka waga??

Poprostu TURBOs owns NAs . A tak na serio to rożnica jest zbyt mała żebyc coś prorokować. Zresztą gościu w środku ma pełno gratów a Ty zdaje mi się że pusto więc pewnie stosunek mocy do masy lepsiajszy...

Co tu dużo mówić... Mniej znaczy więcej. A pomyśl jakbyście stanęli na jakimś krętym torze - Twój układ jezdny jest moim skromnym zdaniem o niebo lepszy Szeroko i nisko

Co tu dużo mówić... Mniej znaczy więcej. A pomyśl jakbyście stanęli na jakimś krętym torze - Twój układ jezdny jest moim skromnym zdaniem o niebo lepszy Szeroko i nisko

ja mam według hamowni po ostatnich modyfikacjach 120 km
a zwagą to sie do konca nie moge zgodzić ja mam pełną klatke i rame na silnik moje błotniki są z blachy to wszystko waży około 650 kg a sam waże 103 kg więc jest git a on ma nawet pedały odchudzone i to mocno i bez klatki no i silnik je lżejszy niz mój
szkoda że nie było krzysia chciałbym poznać jeszcze jego wynik na 400m

według mnie na suchym asfalcie i sliku zszedłbym spokojnie do 14 sekund chyba sie wybiore do modlina na następne zawody

http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;132;3

Cytat:
2004-05-05 23:10:28, rafalmaxi pisze:
ja mam według hamowni po ostatnich modyfikacjach 120 km....

Wszyscy tylko KM i KM a przecież liczy sie też Nm, przełożenia, opony...

Jak zejdziesz do 14s to będę pod wielkim wrażeniem ale jestem raczej pesymistą w tej kwesti (oczywiście mam na myśli low-14s. Pozdro.

Cus tak własnie mi sie widzi ze to 1.7 tez bedzie miało koło 120KM .. no ale ciekawe jak z momentem obrotowym ... no i STYL jazdy ... zmiana biegow z miedzy gazem..dobry start. itp..zajezy czy jedziesz z wiatrem czy pod wiatr hehehe ... jaka masz całkowita mase auta??+TY..

co do słabego czasu to moim zdaniem problem leży w sterowaniu skrzynią biegów ma bardzo długie międzyczasy włączania.
a w jego sprzęcie nie ma mowy do wrzucania biegów z międzygazem bynajmniej nie słyszałem.

to co widać w programie 4x4 to chłopak potrafi szybko zmieniac biegi a problem słabego czzasu chyba tkwi w przełożeniach skrzyni alfy są długie i tak naprawde auto moze ma duży v max ale za to przyspieszenie słabe mój samochód ma krótkie biegi ale sięzdiwiłem że na końcu 400 metrów nie brakowało mi piatego biegu a predkośc była w granicy 180 km silnik ob r 8500

rafal dla mnie twoj malec jest o niebo lepszy od tego 1.7
po 1 - ma watpliwe 140 KM
po 2 - przy takiej niby mocy jemu na suchym przy 3 beda sie
slizgaly opony
po 3 - na torze koles ledwo mogl go utrzymac na tym torze - jak na moj gust przegiecie pały.

Ostatni jezdziłem Alfa 156 klienta z silnikiem 1.8 i z tego co zauwazyłem to w Alfach jest szybko odciecie zpłony nieda sie za bardzo go przeciagnac.. słychac po pracy silnika ze mogł by sie krecic wyzej ale odciecie nie pozwala ...

będe przystawał na swoim długie miedzyczasy włączania biegów.
kilkukrotnie byłem przy startach tego malca. a co do km to obstawiał bym koło 140 choć nie było to mierzone na hamowni ale napewno blisko 140 bynajmniej wynika to z modelu i serii silnika.

Żeby powiedziec ktore auto jest lepsze musiał bym sie przejechac obydwoma.. hehe.. ale mimo wszystko uwazam ze twoja furka jest lepciejsza...

A czemu on startował w klasie OUTLAW ?? z tego co mi sie wydaje to jest on zarejestrwany i przystosowany do jazdy po drogach publicznych

Chlopaki macie nowego malucha w konkurencji!
Moc: 130KM
Waga 500 kg
Wymiótł BMW 325 Benzyne juz na 2 gim biegu :Co o nim sądzicie?

co do startow 1.7 w klasie OUTLAW to chodzi chyba o to ze on tam nie ma silnika tej samej firmy co samochod...

co do tego jak jezdzi malec z silnikiem od corrado to nie bede sie tu klocil czy on ma te 300KM czy nie ma, wiele osob sie smieje z tego samochodu, a ja widzialem jak to wystartowalo pod gore na Modlinie, to autko dostalo sygnal do startu i oderwalo sie od ziemi, widac ze Bryzek umie tym jezdzic, samochod poszedl jak z procy, blizej moze wypowiedziec sie chyba Zuraw bo z tego co pamietam Bryzek go tym przewiozl (jesli nie Zurawia to Deniora na 100% )

Cytat:
2004-05-06 00:12:12, Kopar pisze:
:Co o nim sądzicie?

Że jest biały?