126p + Indy5.5x13 + PirelliP700 - nowe fotki;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
MAD DOGG robi gre Foty z poniedziałku i z komórki wiec jakość taka jak widać. Wreszcie uzbierałem na oponki Pirelli P700Z 165/55. Jak już zabiorą dowód robie poszerzenia (czekają w garażu), ale bardziej podoba mi sie bez nich. Dla nie wtajemniczonych - felgi to Indianapolis 5.5x13 ET-05 z 78 roku, dystanse zbędne... P.S. Na lakierowanie jeszcze nie uzbierałem i auto jest brudne, tak! Na wszelkie pytania odpowiem jutro! Pozdrowionka!

-----------------
--=RACE TECH=--

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2004-04-29 18:04:58 ]

Jak dla mnie bomba !!!! Zajebiste felgi,maluchów nie lubie ale ten przypadł Mi do gustu.
P.S.
Zdjęcia robiłeś na parkingu TESCO na widzewie ??

Eeeeeeeee no dla mnie bomba, naprawde ladny klsyk, a oponki poprostu miodzio Jeszcze tylko jakiś krwisty lakier (żeby pasowalo do Mad Doga) i będzie super

Pozdrawiam

Fakt nowy lakierek i bedzie pieknie zeby mu lekko pozeszyc nadkola mozna zalozyc plastiki w golfie tak widzialem ladnie to nawet wygladalo a nie trzeba sie z blacharka bawic

Tak tesco na widzewie Poszerzenia jesli będą to tylko i wyłącznie z blachy, plastik bee!

-----------------
--=RACE TECH=--

Felgi kozackie....oponki tez.......jeszcze lakierek i cud miód

te alusy to naprawde są kozackie normalnie jakby były stworzone do tego auta

zajebisty zestaw. nie trze z przodu o nadkola? bo 5,5cala to troche sporo... no i psuje efekt za wysoki zawiech. ale kola rewela

zamienisz sie za 128 coupe??????? Super na tych felgach auto wygląda. Ja dzisiaj do siebie wrzuciłem złote fele. Też całkiem, całkiem

chyba sie przejade do ciebie z kluczami do kol w nocy
Zajebistowypasnisciewyglada na tych kolach!!!!!!!
gratuluje smaku!!!Kolorek wrzuc i chyba cie ozloce!!!
to najladniejszy [miimo brakow] maluch jakiegokolwiek widzialem....[chodzi mi tu o styl oczywiscie ]
tak 3maj!!!

Cytat:
2004-04-29 13:41:20, MAD_DOGG pisze:

Rewelacja!! Gratuluje SMAKU , jak na moj gust to bardzo ladne autko, wogole te detale jak : lusterko, klosze lamp tylnych (bialo-czerwone), super felgi, itp. mniam mniam!! Wlasnie tak sobie wyobrazam idealnego "BOBKA"

Pozdrawiam!!

el_comensanto - ja wiem gdzie stoi - a klucze mam w bagazniku ;] - takze zapraszam ;]

Cytat:
el_comensanto - ja wiem gdzie stoi - a klucze mam w bagazniku ;] - takze zapraszam ;]

czyzbys chcial w zamian za informacje moje Mangelsy ???

najlepsze alu jakie widzialem w tym roku na maluchu..lepiej je dobrze zabezpiecz..

Mad dog co to masz na bambino - wloty normalne i zaaspawane czy tylko pomalowane ????
Ps- nie zartuje wolałbym wing comandera z tymi felami serio !!

zajebiste pentagramy chetnie bym takie zapodal do kanta

Co do za lusterka ?

PS Felgi przepiękne. Wogóle maluch bardzo ładny

gosc miazdzy powiem tak: full oldschool

No MAD_DOGG postarałeś się, teraz szybko połóż ładny lakierek i już wogóle będzie naj. I nie zapomnij zabezpieczyć jakoś felg, albo stawiaj auto na strzeżonym parkingu, bo jak ktoś ma coś gajnego w aucie to może sie tego szybko pozbyc

Felgi są jedyne w swoim rodzaju, jak ktoś połasi sie to długo nie pożyje, oznakowane tez są w sposób uniemożliwiający usunięcie! Lakier może w wakacje, jak fundusze bedą... A co do tarcia to przednie nadkola były troche flexem "przerabiane" i wszystkie ranty zaklepane na płasko. Zawieszenie jest obniżone - z przodu płaski resor a sprężyny cięte ćwierć zwoju i doginane (sa 3 cm niższe). Wcześniej były niższe o 5 cm ale nie da sie tak jezdzic bo stał na ostatniej kulce odboju. Auta używam na codzień i na niższym zawiasie nie dało by sie jezdzić z tymi felgami...

-----------------
--=RACE TECH=--