Witam przedstawiam 126 900 76r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich forumowiczów. Przedstawiam Malca 900 76r silnik 73r.
Prosze o objektywną ocene, ale zaznaczam że samochód kosztował mnie 200zł
a modyfikacje 1100, więc wszystkie niedociągnięcia są spowodowane jak najm
niejszym nakładem kasy żebym póżniej niebył skrytykowany że zrobiłem wypasa
za 5 tyś siedziałem przy nim 2 lata a dla innych jest to i tak nic niewart złom .
Stan blacharki jest lepszy od wielu młodszych modeli. Malec był przygotowany
pod kątem udziału w Kjs ale teraz główny cel jaki przednim stoi to dojechać do (i być może wrócić) ze
Zvolenia. Aha ktoś się kiedyś pytał czy są Swapy Weterany szos, a jednak są oto przykład. Fotki w profilu .

gdyby nie ta lotka z tylu na klapie (to plastikowe czarne cos) i ta naklejka pod tym czyms to jest bardzo ladnie, proponuje zdjac (no chyba ze tak bardzo sie podoba)

calkiem ladne malenstwo, a co ciekawe bardzo mocno 'cichociemne' ;]

Czesc ta dokładka psuje efekt.
Jak juz bardzo chcesz to oddam b.tanio oryginalny spoiler idealny do klasyka i tylko klasyka ...
wywaliłbys ta naklejke spoiler i dokładke i auto by był osuper.

Ps. u nas jeździ jakis swir malcem na rejestracji z lat 70 tgg jakby ktos chciał wiedziec granatowy jechał od strony bojanowa .... .
Z wygladu złom a wyminał mnie przy 120 jak poldkiem pomykałem ze starym ...... Wiec jest taki conajmniej jeszcze jeden wrrrrr.
Facet mnie wyprzedził i zaczał sie oddalac ......
po kazdy mzakrecie oddalał sie ode mnie jakbym stał w miejscu mielismy w poldku radoche bo zawieszenie nie dostosowane było w kszlu latał po całej drodze .

Spoiler przedni jest wynikiem przypływu fantazji i czeka tylko na 1 krawężnik, opłakiwać go niebęde. Tylna lotka mi się podoba i raczej tam zostanie.

...no jakby scial drzewko to byloby na co popatrzec, a i pewnie w gazetach by napisali...

a jak chodzi to cudo?? wygląda ok.

zwierzchu niewygląda rewelacyjnie ale wiadomo że chodzi o koszta a tak jest cichociemny , pewnie niejednemu już humor zepsułeś
a jak się silnik niegrzeje bo widzę chłodnicę z tyłu
ogólnie dla mnie git ma jeździć nie wyglądać

mi się podoba - tylko przydałoby się wyrąbać te spojlery - fajnie wkomponowany tłumik - IMO właśnie wypuszczenie wydechu w swapach jest najczęstszą niedoróbką (będę robił podobnie tylko z prawej strony - RC rządzi ! )

Jak zdejmiesz ten badziew z klapy i z pod przedniego zderzaka bedzie super.Albo klasyk albo pług.

PS: Witamy serdecznie

Zgadzam sie z tym co napisal dooh a reszta dobra przydala by sie tez gleba i jakies falaski fajne bo teraz stoi chyba na 12 maluchowskich
Witamy na forum

Nad wydechem się postarałem chcialem żeby byl nieco inny.

Dzięki za opinie

[ wiadomość edytowana przez: RUFF dnia 2004-04-21 18:49:34 ]

charakterystyczny a ja go nigdy nie zauważyłem dokładka won..ale najwazniejsze jest to co w środku

Cytat:

charakterystyczny a ja go nigdy nie zauważyłem dokładka won..ale najwazniejsze jest to co w środku

Dokładnie silnik najważniejszy

Cytat:

Zgadzam sie z tym co napisal dooh a reszta dobra przydala by sie tez gleba i jakies falaski fajne bo teraz stoi chyba na 12 maluchowskich

Stoi na 13 od 127 wymagały tego tarcze a na zdjęciu od tyłu stoi już na glebie więc to już zalatwione

Cytat:
Jak zdejmiesz ten badziew z klapy i z pod przedniego zderzaka bedzie super.Albo klasyk albo pług.

Jak bym chciał zrobić super cichociemne to nikt by niepoznal jaki ma silnik. A ma to być auto pościgowe w klasycznym stylu

Cytat:

mi się podoba - tylko przydałoby się wyrąbać te spojlery - fajnie wkomponowany tłumik - IMO właśnie wypuszczenie wydechu w swapach jest najczęstszą niedoróbką

Wydech jest od Suzuki 750 mam do niego jeszcze kolekto 4w2w1 od CBR 900 niedlugo będe montował.

Autko nawet fajne. Mi się podoba to że zastosowałeś silnik z 850Sport i ma te chłodniczki po obu stronach komory silnika. Wywal dokładke i spojler. Kubełki i zegary naprawdę SPOKO.

Cytat:
Mi się podoba to że zastosowałeś silnik z 850Sport i ma te chłodniczki po obu stronach komory silnika

850 sport raczej 903 wersja 47km

No naprawde Fajny w końcu to Kashlak 900 Jedyne co bym w nim zmienił/usunoł to te spoilery no i chyba chłodnice lepiej dac do przodu chociaż wtedy niebylby juz tak cichociemny

RUFF powiem ci, że inaczej go sobie wyobrażałem Myślałem, ze będzie taki jak każdy FL, tylko, że 903. A tu naprawde ładny oldscoolowy automobil Co do tych spojlerów - popieram reszte - wywal je

Pozdrawiam

Cytat:

No - ja też go nigdy nie widziałem. RUFF z jakiej jesteś dzielnicy?

spoko kaszlak 903

tak jak poprzednicy stwierdzili nie zakladalbym tych lotek
przynajmniej w swoim ale jak ci sie podoba

za to 903 - jestem po stronie R4

jestem ciekaw ukl. wydechowego

dzwiek fotki itp.

obpstrykaj wszystko co sie da i nowy artykul o swapie

Bardzo fajna furka... jak bys chciał ja sprzedac to daj znac MI.. hehe.. ciekawy jestem jak pracuje ten silniczek... zrobione jest w nim cos jeszce?? głowica itp..??...

Mnie tez sie maluszek podoba...jedyna rzecz jaka mnie zniesmaczyla to ten spoiler na klapie..a cala reszta jest ok powodzonka