Wydech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znacie jakis dobry warsztat zeby przyspawac wydech za niewielkie pieniadze ???

Rysiu dlaczego nie pochwaliłeś się swoim nowym nabytkiem??? Przypuszczam że teraz "zdziadziejesz" jak Rekinek

Old Car Bass na Siemaszki - były teren PKSu

ja spawałem tam wydech, kilku znajomych też i wszystko było zrobione porządnie i za sensowne pieniądze..

Witam
nie wiem gdzi Ci bliżej, ale jest fajny warsztat Erte Wydech na Trybuny Ludów czy jakos tak(wola duchacka)

Pozdrawiam
Tomek

Cytat:
2004-04-30 20:04:35, Konrad_P pisze:
Rysiu dlaczego nie pochwaliłeś się swoim nowym nabytkiem??? Przypuszczam że teraz "zdziadziejesz" jak Rekinek

o to to ty sie Konrad nie martw jezdzic bede dalej a czemu sie nie chwalilem bo chcialem zrobic niespodziewanke na kreciole

Cytat:
2004-05-01 17:50:01, NeW pisze:
Cytat:

o to to ty sie Konrad nie martw jezdzic bede dalej a czemu sie nie chwalilem bo chcialem zrobic niespodziewanke na kreciole

No to Rysiu chyba ci sie nie udalo zrobic niespodzianki

.... no to ładnie mnie zaskoczyłeś to jest ten Pug z Hogi ?

Cytat:

hehe Konrad ja tylko czekam na lepsze czasy

Cytat:
2004-05-03 16:04:21, Rekin7 pisze:
.... no to ładnie mnie zaskoczyłeś to jest ten Pug z Hogi ?

no dokladnie ten z hogi

chociaz szkoda mi ten wydech zmieniac bo tak pieknie chodzi ale dla policji troche za glosny

No i prosze oto klasyczny przykład na poprawe koniunktury w Polsce czekajcie jak Leszek M zobaczy że ludzie nowe samochodziki kupują to doliczy do swoich sukcesów

Gratuluje i zycze duzo powodzenia w kierowaniu tym bzikiem jak dalej pójdzie to w klubie zrobi się kącik "Puga 205"

A z tym wydechem zagladnij do tego Erte o którym wczesniej pisałem oni tam Ci cos doradzą ja u nich montowałem strumienicę i efekty są

Pozdrawiam
Tomek