MotoNews.pl

Ile moge dostac za mojego maldona!!! Ile wybyscie dali!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hallo !!! Chcialem zaczerpnac info na ile wycenili byscie mojego maldona!!! Jest to rok 90'!! Po kapitalnym remoncie karoserii kolorek jak widzicie na zalonczonych fotkach!!!

Sory za tak wielgachne foty anie niechcialo mi sie grzebac po fotosopie i innych sprawach wycencie go!! Silnik full seria, zawias obnizony jak widac!!! Ja dalem cene 2100 to mnie paru gosci na gieldzie wysmialo a widzialem padliny maluchy w tych samych cenach!!!

Cena jest rozsądna ja za malucha żony dałem 2350 rocznik 94 kupowany w zaprzyjażnionym komisie stan bdb po remoncie blach i silnika . Wersja standard.

tez mam 1990, tez po remoncie (przymusowym ) lakierniczo nie jest tak ładny, za mojego myśle ze 1600 bym dostał..ostatnio troche ceny spadły..ale chyba 1800-2000 mozesz wołać. Jeśli jest taki jak mowisz to ja np. bym wzioł gdybym chciał kupić. Tylko ze białe CC mi do tego niebieskiego nie podchodzą..

Cena wedlog mnie 2500 ale startuj minim od 2300 mowisz ze z blachami nie bedzie mial many problemu na 10 lat gdzie elegant juz by sie rozpadl ja mam w gorszym stanie rocznik 89 i jak mnialbym go sprzedawac to nie zszedlbym ponizej 200o zbyt dorzo sie w niego wlozylo zeby to odzyskac. Pozdrawiam

naprawde zadbany maluch.2000 jest spox jak nic a i wiecej byloby ok

A jakie autko planujesz kupic jak sprzedasz malaczka?

znajdz jakiegos lebka napalenca i sprzedaj mu za 2000pln.na gieldzie Ci nikt nie zwroci za remont bo ich to nie obchodzi i wiecej niz 1500 ci nie dadza.za 2000 kupujesz eleganta 95 w dobry stanie i masz w miare swierzy samochod ktory mozna potem w podobnej cenie sprzedac.przykre ale prawdziwe....

eeee no co Ty, 2100 to przyzwoita cena... ja sam się zacząłem rozglądać za samochodem, a z braku 127 chyba będzie coś innego... Jak będziesz zdecydowany sprzedac to daj znac.

Pozdrawiam

Cze!!!

Orientuje sie ile bym mogl za niego dostac z kilku powodow!! Jednym znich jest to ze chce rozpoczac studia (zaoczne)i bedzie mi kasa potrzebna!! Drugi powod nawet jak bym byl w stanie wydolic samemu z oplatami na studiach zaocznych nie dam rady karmic dwoch rzeczy naraz!! A samochod bydzie mi tak ciezko sprzedawac ze najpierw to mi serce sie pokroi zanim go oddam w inne rece kupe mojej roboty wniego wlorzylem!!! A na gielde pojechalem tylko dlatego ze chcialem sie rozeznac!!! Jak i co!!!! Dzieki wam za wasze wyceny!!!

Mysle że 2000-2500 kwestia jak długo będziesz go sprzedawał zależy własnie w którym przedziale będziesz krzyczał, olewaj teksty w stylu za dużo i tak dalej,

Moim zdaniem to max 2500-2700zł.Wyciągniesz za niego.
Jak chcesz sprzedac za taka cene to wywies karteczke za oknem.Moze któras osoba z osiedla sie skusi Jak jestes z radzonkowa to musiałes byc na giełdzie w gliwicach???a tam szczególnie na maluchach jest duzo "handlarzy"!!to sie nie dziw ze cie ktos jechał z cena za 2000zł to tam max padła,juz były sprzedawane a nie takie fajny maluszek jak twój-heheh

1700zl,90rok stan bdb w autogieldzie dolnoslaskiej+ten tuning.Zazwyczaj auta stuningowane ciezej sprzedac.

Ładny maluszek jak bedziesz wiedział ile konkretnie za niego chcesz to daj znac bo moj brat szuka boba.. w DOBRYM stanie...

Buczek21 tak bylem na gieldzie w gliwicach!! Duzo tego tam stalo wingcomanderzy byli dazeni wiekszym zainteresowaniem niz moj kaszlak a o cenach nie wspomne za wingcomandera gosciu wolal kosmiczna cene i duzo ludzi bralo od niego numer a stan byl starszny!!! Gdzie to wszystko zmierza to ja niewiem!!!

ładny kolorek. mysle ze kolo 2100-2300 powinienes dostac. ja za el 95r dalem 2800 stan dobry. kolo wrzesnia mam zamiar go malowac i wlasnie o takim kolorku myslelem. ile dales za lakierek i ile wychodzi litrów na malca??? pozdro!