| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-05-02 04:35:54 Poszukuję aparatu zapłonowego do 1,8!
Rozpadło się coś wewnątrz, pełno było fragmentów czerwonej izolacji , odsłonięta jest jakaś cewka-uzwojenie, widać przerwane druciki! Ze względu na ciąg przyczynowo-skutkowy przyczynę zwariowania silnika „zwaliłem” pierwotnie na „wydech” (myślałem, że się całkiem rozwalił i totalnie ogłupił sondę lambda)-po zgrubnym podreperowaniu rurów okazało się inaczej . |
piotr-ek | 2004-05-02 08:15:57 Tutaj... NIE! Chyba ich poje... Aparat zapłonowy w cenie 1/15 ceny auta!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-05-02 15:47:33
O RANY !!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-05-02 19:30:19 Piotr!-jak troszkę ochłonąłem to wykorzystałem Twoją wskazówkę i katalog od Adminka....może nie tylko nie jest tragicznie ale wręcz B.DOBRZE??!!....jeśli tylko aparat da się rozmontować /a wg wszelkich znaków na ziemi to tak/....naprawa może mnie kosztować ok.50zł!....zwaliło się chyba to: Element, który się zepsuł!!....tylko szkoda, ze teraz świętujemy |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-05-02 20:29:01 Dzięki za wskazówki! Nioo taką mam nadzieję, ze to cewka /wszystko na to wskazuje!!/. Postaram się najpierw ją kupić, a następnie "jednym ciągiem" dokonąć demontażu /na szczęście jeszcze nie rozbabrałem aparata!/ i montażu....w ten sposób będzie duża szansa, że nie pomieszam elemencików!! |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-05-02 20:55:03 aha jeszcze jedno tam na wałku jet taka spręzynka trzymająca kołek - ostrożnie ją zdejmuj, ja swoją złamałem, na całe szczęscie nie jest droga |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-05-02 21:28:28
Jestem coraz luźniejszy psychicznie!! Serdeczne dzięki za opis!! |