MotoNews.pl
11 TAPICERKA DRZWI!!!!! (48118/18) - NT

TAPICERKA DRZWI!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi o tapicerkę drzwi. Jakiś czas temu moja kochana żonka namówiła mnie żebym przewiózł corolką parę sztuk płyt zamówionych u stolarza ? bo niby, po co brać przyczepkę skoro płyty bez żadnego problemu wejdą do samochodu (no ale teraz już wiem po co). PRAWDA JEST TAKA, ŻE CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH. A POTEM MUSI ZA KAŻDY SWÓJ BŁĄD PŁACIĆ. Tak jak ja właśnie!!!!!!!!!!!!!!!! Oj głupi. Ładując to do samochodu rozerwałem (rozciąłem) sobie plastik drzwi. Nie wiem nawet jak to nazwać. Ja bym nazwał to ?tapicerką drzwi?. Jak by się to nazywało ? to jest to rozerwane i mnie straszliwie drażni (żeby nie powiedzieć gorzej).
Może znacie jakąś metodę, jakiś zakład lub coś, co spowodowałoby, że mój wzrok podczas jazdy kierował się we właściwą stronę ? nie na to rozerwanie. PROSZĘ O RADĘ!!!!!

na allegro czesto bywaja tapicerki drzwi... ostatnio widzialemprawei nowke lewa przednia. (kierowcy)

tu akurat chodzi o prawą przednią. Ale dzięki już właże na allegro.

no do YARKA jest faktycznie.A do mojej

Giełda Samochodowa, dział CZĘŚCI - do swojego samochodu powinieneś znaleźć bez problemu - ogłoszenie w stylu - "wszystkie części", lub "plasitki, elementy wnętrza itp."

jest tego cała jedna kolumna

skoro to plastik to nie myslales zeby skoczyc do odpowiedniego fachowca ktory zajmuje sie klejeniem tworzyw sztucznych? przeciez oni robia to tak porfesjonalnie ze nie widac ze SRS klejony wiec mysle ze i z plastikiem w drzwiach se poradzi........

a gdzie go szukać?????

no wlasnie... nie wiem jak u Ciebie w miescie ale przypuszczam ze jak wezmiesz gazete i przejrzysz ogloszenia to zobaczysz: "klejenie i spawanie tworzyw sztucznych" albo zaczekaj moze ktos na forum wie gdzie u Ciebie sa tacy specjalisci......

Cytat:
jak wezmiesz gazete i przejrzysz ogloszenia to zobaczysz: "klejenie i spawanie tworzyw sztucznych"

mam tez takiego zamiara. Jutro z rańca poszukać w ogłoszeniach. Dziś to juz troszke za ciemna noc na szukanie.

u nas to wystepuje jako "naprawa zderzakow" lub "spawanie czesci plastikowych"... 1 zakladzik jest nawet 100m pod moim domem

Ja też znalazłem taki zakład ? jednak pojechać tam będę mógł dopiero w przyszłą sobotę (jedyny mój termin wolny ? a oni pracują 8-16 i w soboty 9-12). Jednak z tego co twierdzą trzeba się liczyć z tym że będzie to dalej widoczne. W każdym razie dzięki wielkie za podpowiedz poczekam do przyszłej soboty i zobaczę co dalej.