| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KUKI BMW5 warszawa | 2004-05-07 11:30:01 |
![]() raf316 Espero 1.5 LPG Elbląg/Gdansk | 2004-05-07 11:59:04
czyli trzeba sie przejsc do spoldzielni zeby zrobili takie miejsce... |
jogi2 OPEL OMEGA 2.O 16VCD Kędzierzyn-Koźle | 2004-05-07 13:02:03 za takie mycie gonili już dawno koniec z myciem nad rzeką czna rybach. jestem za. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-05-07 13:07:07 Dokładnie... Czysty debilizm... |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2004-05-07 13:20:24 A ja się wyłamę - zaraz po wyjściu z pracy biorę wiadro i myję wisienka. Dlatego, że sprawia mi to przyjemność. |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-05-07 13:41:24 No to mozesz sobie pojechac na myjke samoobslugowa bezdotykowa a nie szorowac autko szczota z 1 litrem wody w butelce przed blokiem |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-05-07 17:22:32 A ja jestem temu BARDZO przeciwny!
Sam osobiście bardzo żadko jeżdżę na myjnię i bardzo lubię samemu myć auto. Po co mam wydawać na myjnię jak se samemu mogę umyć fure a za zaoszczędzone 10pln zatankuję samochód i przejadę na tym 50km... W moim przypadku na parkingu strzeżonym mamy miejsce do samodzielnego mycia auta - kran ze szlaufem z ziemii wystaje a parking znajduje się w lesie - kto się będzie przejmował niewielką ilością spływającej tam piany - kogo to obchodzi - nikt sobie takimi głupotami dupy nie zawraca.... Co mają powiedzieć inni ludzie z osiedla którzy z takowego parkingu nie korzystają? U nas na osiedlu bardzo dużo osób myje samochody przed blokiem i nikt przez te 25 lat jak mieszkam na tym osiedlu nigdy do nikogo nie rościł o to pretensji... Jest takie przysłowie: "PILNUJ SIEBIE BĘDZIESZ W NIEBIE" Jeśli komuś szkoda kasy na myjnie i myje sam (tak jak ja) to niech se myje - co to innych obchodzi... A to że robi kałużę na asfalcie to co? Jak deszcz pada to też się kałuże robią... i niech nie pierdolą głupot że to źle wpływa na środowisko naturalne... niech się zajmą ściekami które wpływają do naszej Wisły a nie wiadrem wody z pianą wylaną na asfalt...ja pierdole..... |