TUNING PARTY Czechy 25-27 czerwiec czy ktoś się wybiera.?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak w temacie ja się wybieram na tą imprezke jedną z najwiekszych w naszej części Europy.!

W zeszłym roku byłem na ATS i to był błąd w tym już go niepopełnie jade do Czech jak zresztą setki aut z polski.!!!!
Mam nadzieje że oprócz mnie jeszcze się ktoś z klubu Espero wybierze fajnie by było jakby kilka esperaków się tam zjawoło.!!!

Co do samej imprezy to trwa jak w temacie 25-27 czerwca 2004
wszelkie potrzebne info macie na
http://www.tuningparty.cz
lub też
www.forum.tuning.pl

Osobiście zapraszam wszystkich do udziału to naprawde świetna impreza i niesamowite wrażenia.!!!!

Adminek przejezdza sie przez przejscie w Kudowie?? i ile tam km od granicy jest??

hhmm według autoroadu to masz 691km w jedną strone.! reszta tak jak napisałeś.!

od granicy jest 49km do Hradac Kralove

Jak wygląda sytuacja z noclegiem Może ktoś się oriętuje. Chciałbym wiedzieć ile ta impreza (mniej, więcej) będzie kosztować Może się zdecyduje

ile bedzie kosztować .???? powiem ci jak wroce ile mnie to kosztowalo ....

takich info chyba nikt ci nieudzieli bo nikt niejest w stanie okrełśić ceny noclegów na miejscu reszte jesteś chyba sobie w stanie sma policzyć czyli koszty paliwa jedzienia itp...

Nie pytałem o dokładne ceny Może ktoś był rok tem i się oriętuje jaki był koszt. Mam okropną ochotę jechać, ale nie wiem czy będzie mnie stać

mysle ze musialbys pogadac z chłopakami na forum.Tuning.pl oni tam bedą się orientowac

Ogólnie noclegi, żarcie, picie i paliwo (do auta) w Czechach jest tańsze niż u nas.

Na paliwie roznica znikoma... bylem tydzien temu w Czechach...

Zarcie tanie i zajebiste... Piwo slabe

U nich też podrożała benzynka
A piwo to fakt - takie dziecinne - 3% - co to za piwo - u nas by je bezalkoholowym nazwali, a swego czasu w 2-giej połowie lat 80 chlało się to piwo beczkami przez 2 miesiące rok w rok.
Z żarcia polecam vyprazeny syr z hranolkamy i tatarso omacko (do tego obowiązkowo ciapovane pivo), a nie polecam knedlików.

Cytat:
piotr-ek pisze:
Z żarcia polecam vyprazeny syr z hranolkamy i tatarso omacko (do tego obowiązkowo ciapovane pivo), a nie polecam knedlików.

Mmmmm ale mi apetytu narobiłeś. Coś takiego wszamałbym z przyjemnością.

Cytat:
2004-05-11 20:54:44, Martinezzz pisze:
Mmmmm ale mi apetytu narobiłeś. Coś takiego wszamałbym z przyjemnością.

Coś takiego, to ja w domku sobie robię. Nie jest to to samo co u sąsiadów, ale przynajmniej w 80% jest identyczne. Przepis na priv

Cytat:
piotr-ek pisze:
Przepis na priv

O to to, dajcie dobry człowieku . Będę tylko musiał znaleźć osobę, która wcieli ten przepis w życie.

P.S. Piotrek - czy nie chciałbyś na najbliższym zlocie objąć zaszczytnej funkcji Mistrza Patelni ?

Cytat:
2004-05-10 12:11:11, piotr-ek pisze:
U nich też podrożała benzynka
A piwo to fakt - takie dziecinne - 3% - co to za piwo - u nas by je bezalkoholowym nazwali, a swego czasu w 2-giej połowie lat 80 chlało się to piwo beczkami przez 2 miesiące rok w rok.

Co to jest "ciapovane pivo " ????
Co do cen to jest tak jak u nas w kraju, jak nie drożej i to nie ze względu na podwyżki cen tylko korona wysoko stoi około 0,15 PLN za sztukę więc piwo w knajpie (w grę wchodzi tylko 12* - nie wiem jak można pić 10* toż to siki !!) za 20Kcs wychodzi dokładnie 3 PLN więc żadna rewelacja (poza smakiem oczywiście - STAROPRAMEN rulez.....)

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz dnia 2004-05-12 20:20:55 ]

Cytat:
Co to jest "ciapovane pivo " ????

Kuflowe.

Cytat:
2004-05-12 17:22:01, Martinezzz pisze:
P.S. Piotrek - czy nie chciałbyś na najbliższym zlocie objąć zaszczytnej funkcji Mistrza Patelni ?

Na zlot się "z zasady" nie wybieram. A przepis:
Składniki
1. Ser SALAMI (taki okrągły)
2. Dużo przypraw
3. Jajko
4. Bułka tarta

Z jajka robisz "klej" do panierki, wsypujesz dużo przypraw (sól, pieprz, vegeta, papryka i co tam Ci jeszcze przyjdzie do głowy). Ser kroisz na 1,5 cm plastry, wrzucasz do jajka, potem do bułki tartej, spowrotem do jajka i do bułki (powtarzasz, aż ser się porządnie opanieruje). Wkładasz go na kilka/kilkanaście minut do lodówki... Grzejesz na patelni olej, wrzucasz do rozgrzanego oleju ser... i tutaj trzeba uważać. Bardzo szybko się potrafi przypalić. I tak z jednej strony, z drugiej w sumie trwa to kilkadziesiąt sekund. Do tego frytki + piwo.
Jeśli jesteś leniwy i nie chce Ci się panierować to w CZ sprzedją gotowce. Można też je nabyć u nas w syfmarketach, ale jak zobaczyłem cenę to mną rzuciła o ścianę. Za 2 kawałki (wystarczą dla 2 osób) chceli 14 zł!!! (frytek i piwa nie było w komplecie).

Dziękuję za przepis

Cytat:
piotr-ek wymarudził:
Na zlot się "z zasady" nie wybieram.

No wiesz . Co to za zasady?

Zasady to zasady. Podobnie nie biorę udziału w żadnych spotkaniach integracyjnych w robocie, imieninach itp. itd.

ja pojade

Cytat:
2004-05-14 06:28:18, piotr-ek pisze:
Zasady to zasady. Podobnie nie biorę udziału w żadnych spotkaniach integracyjnych w robocie, imieninach itp. itd.

a na zlocie browarowym byłeś