| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rallyfilip (M) Furious Moderator Fiat CCS x 2 Tychy | 2004-05-05 23:01:55 Niezła historia, oby takich jak najmniej, pozdro z Tychów! |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2004-05-05 23:05:03 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
ja myslalem ze polos ukręciłeś .... tak czy inaczej nieprzyjemna sprawa |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-05-05 23:11:18 Ja bym ostatnio teZ zgubił koło gdyz jezdziłem tylko na trzech srubach gdyż jedna była ukręcona w piaście (kupiłem taki most nie ja ukręciłem) i co jakis czas mi sie luzowało raz zapomniałem dokręcić to zostało na dwuch śryubach już. Jezdziłem tak na trzech puki mi gelki nie rozwaliło całkowicie tzn pogieło mi felge na srubach i cała popękała ze juz prawie sruby przeszły przez nią a koło latało na boki az kierowcy innych samochodów mi machali alezaraz stanołem o zmieniłem na apas jak dojechałem do odmu to zaraz sie za nia wziąłem. rozwierciłem i przegwintowałem wiekszym gwintownikiem a srube kupiłem na wulkanizacji od jakiegos mercedesa busa Pozdro |
Janek_125p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 125P Pavulon Team :D | 2004-05-05 23:16:25 Przwalone ....Ja myślałem z kolei, że most Ci sie rozleciał...
Ps:Jak z braciakiem jechałem jego Polonezem 1.4 też nas postawiło na trasie bokiem to most sie tak rozleciał że wyrwało dekiel od gruszki i rzeczy z niego wypadły na ulice... |
szymek2424 126el gostyń | 2004-05-06 09:08:01 przekichane! dobrze ze nic sie nikomu nie stało! pozdro! |
Galus Fiat 126p Gostyń | 2004-05-06 10:02:20 Dobrze ze nikomu nic sie nie stlo.Ja mialem kedys podobna sytuacje ale bylo troszke gorzej.I wiem jak sie czules.Pozdrawiam i zycze jak najmnie takich przygut. |
Prozak 125p Koronowo | 2004-05-06 10:49:36 dobrze ze nie jechales zbyt szybko bo mogly by byc ciekawe ewolucje piruety a moze nawet salta btw qmpel jadac swoim maluszkiem po miescie patrzy przez szybe od strony kierowcy i opona go wyprzedza przez chwile zastanawia sie co za pajac zgubil kolo po czym, doszedl do wniosku ze te felgi to jak jego wygladaja w miedzy czasie kolo wtoczylo sie na chodnik ludziska zeczely skakac robic uniki rodem z matrixa itd cale szczescie ze mozna sie troszke posmiac bo tu tez nikomu sie nic nie stalo ale to kolejna przestroga i np. ktos na dzialce poluznil sruby i zeby nie podpadlo tylko z 1 kola w tyle ale falga zaczela lopotac trzaskac to juz wiedzialem o co biega |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2004-05-09 19:05:28 Ciesz się, że jechałeś wolno Też kiedys zgubiłem koło w poldku ale z przodu-jakieś cymbały poodkręcały mi śruby w przednich kołach-pewnie chcieli mi je ukreść-miałem nówki opony i ładniutkie fele A tak przy okazji: to jest niezły hardcore co ? ![]() |
Dioda83 Bełchatów | 2004-05-09 20:21:48 No no sytuacja nie do pozazdroszczenia, gratuluje zimniej krwi i spokoju...dobrze że nikomu nic się nie stało... Pozdrowienia!!! |