[126] A grupowa specyfikacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanko. Może ktoś mi podać specyfikację a grupowego kaszla (zgodny z A518 bo na stronie PZM chuja znaleźć mogę a przepisów FIA czytać mi się nie chce

ja mam zesknowana ksiazke homologacyjna malucha
(A 518
spakowana zajmuje niecale 4 mega.

chcesz to ci wysle na maila.

pozdrawiam
dave-rallymaniak

[ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2004-12-22 01:05:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2004-12-22 01:08:42 ]

co cu duzo gadac wszysko musi byc seryjne obrobione lub nieseryjne trzymajce wymiary seryjnych ,stopien sprezania dowolny walek rorzadu dowolny ale gaznik seria klatka kubel pasy zapinki obowiazkowo gasnica minimum 2kg koniecznie boczki i tapicerka na drzwiach nie moze byc zadnych siatexow itp to tak z grubsza :

Cytat:
2004-12-22 01:04:27, dave-rallymaniak pisze:
ja mam zesknowana ksiazke homologacyjna malucha (A 518 spakowana zajmuje niecale 4 mega. chcesz to ci wysle na maila. pozdrawiam dave-rallymaniak [ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2004-12-22 01:05:53 ] [ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2004-12-22 01:08:42 ]

owz@fibernet.pl

bardzo dzienkuję

to ja tez chce!!!!!!!!!!!! parnel@autograf.pl[addsig]

baranek88@poczta.fm a ja tego tyle czasu szukałem... Z góry dzięki

pat@sti.net.pl ;]

Podeślij mi kuner@o2.pl a ja to wrzuce na serwer i kazdy sobie sciagnie

Cytat:
2004-12-22 19:12:37, Kuner pisze:
Podeślij mi kuner@o2.pl a ja to wrzuce na serwer i kazdy sobie sciagnie

... wlasnie mialem to zaproponowac

Macie łobuzy wstretne Ssijcie

z tego co tu czytam wynika ze spokojenie moglbym oprotestowac caly rajdowy swiatek maluchow

Mam pytanie sa rysunki rózne.
Jezeli cos jest inne niz pokazane ma inny wymiar itp to juz nie spełnia hmologacji ????
Bo to jest fl a co z elegantem ??

mam takie pytanie: Jak to jest z mozliwoscia przerobek malca w kjs zeby byl zgodny z klasa 1 (czyli do 652), jakie sa metody sprawdzenia tej zgodnosci?? np pojemnosc, bo przecierz nawet ksiazkowa norma błędu w szlifie panewek wału w połączeniu z 3 szlifem cylindrow moze dac poj. 680 a wszystko na seryjnych czesciach i zdognie z fabrycznym marginesem bledu
Czy za takie cos moga zdyskwalifikowac w KJS prosze o odp

Jeśli chodzi o KJSy, to żeby jeździć w klasie 1 praktycznie wystarczy żeby blok był taki sam jak w silniku maluchowskim 600/650. Nikt Ci raczej nie będzie "rozbierał" auta.

no tak ale ja bym chcial legalnie sie przygotowac i nie wiem jak to rozwiazac bo nikt mi nie jest w stanie powiedziec co tak naprawde mozna zrobic

Cytat:
2005-01-01 16:51:57, Mardziel pisze:
no tak ale ja bym chcial legalnie sie przygotowac i nie wiem jak to rozwiazac bo nikt mi nie jest w stanie powiedziec co tak naprawde mozna zrobic

z tego co wiem to możesz robić co Ci się żywnie podoba pod warunkiem, że auto nadal będzie mogło przejść przegląd i, że pojemność pojazdu nie przekroczy maksymalnej poj w klasie

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-02 00:46:57 ]

Myślałem ze auto do mistrzostw polski szykujesz, a tu o KJSy chodzi. Rób co tylko ci się podoba, tam i tak tylko gasnice i światła sprawdzają
Nie bój nic, nikt cię nie oprotestuje ani auta po zawodach rozbierać nie beda

Witam serdecznie. Apropos modyfikacji na kjs - kumpel w zeszlym tygodniu na kjs'ie (I Zimowy Rajd Mazowiecki) zostal zdyskwalifikowany za wydech (zaloga Małecki/Rapczyński 126p 650, 3-ci czas), ze wzgledu na zbyt glosny wydech (107dB). Sprawdzaja jednak i takie rzeczy-proponuje uwazac.

Inna sprawa - poprosze ten skan rowniez dla siebie (jesli mozna)

mazooor@neostrada.pl
Zapraszam na forum Klub Tuning Polska
www.ktp.pl
www.ktp.pl/forum

Jeszcze Jedno-mam film z klasy 0-903ccm z I Zimowego Rajdu Mazowieckiego, wiec jesli ktos chce-to moge udostepnic, jest duzy (ponad 400MB), wiec zainteresowanych prosze o kontakt mailowy.

[ wiadomość edytowana przez: mazooor dnia 2005-01-20 23:02:38 ]

kuner dawał linka do tego nadal działa

Wiem, że odkopuje niezłęgo kotleta Ale mugłby mi ktoś przesłąc, zamieścić tą specyfikacje gr. A dla 126p stare linki już nie działają więc.... pomużcie w potrzebie