Poszukuje żadkiej ALUFELGI prosze POMÓŻCIE.!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec tak poszukuje ALufelgi z LANCI wymiary to 5,5x14x34 czyli przekładając na chłopski serowość 5,5 cala srednica 14 cali i ET 34 oczwiście H2. poszukuje jednej sztuki... To jest oryginalna felga LANCI niewiem czy nie ABARTA śruby 4x98 jakbyście gdzieś przypadkiem się natkneli na taki model lub mieli jakiegoś znajomego/zaprzyjaźnionego handlarza alusów to prosze zapytajcie czy przypadkiem niema takiej zabłąkanej owieczki na stanie

Bardzo mi zależy na jakimkolwiek info poniżej fotki poszukiwanej..

Sprawdz sobie na allegro - tam czasem moga byc

Może u tego goscia spod Kwilcza
www.alufelgi.pl

NIestety na allegro pusto niema takich pod podanym adresem maja tylko nowe.. a to jest chyba stary model wiec tylko uzywki wchodzą w gre...

Adam ale dałem plamę miałem na mysli felgi pod adresem
www.autofelgi.pl
sorry

[ wiadomość edytowana przez: Maciej75 dnia 2004-05-04 11:33:17 ]

niestety też niemają

plisss

Adam zajrzyj do autosalunu "RONI" na ul. Kredytową w Katowicach on czasami ma rózne fele moze ci skąds załatwi!! Po drodze zajrzyj na Dobrego Urobku (zaleska hałda) tam koles handluje alusami moze ci cos doradzi!!!

Cytat:
Adminek pisze:
[...] 5,5 cala srednica 14 cali i ET 34 oczwiście H2.

Co oznacza to H2?

P.S. Zedytuj Adminek temat (rzadka a nie żadka) (no offence)

NIestety nieda sie ... H2 oznacza 2 wypusty we wnetrzu felgi aby w przypadku przebicia opona niezsuneła się ze swojego miejsca na feldzie(jej ranty) do środka podobno poprawia to bezpieczeństwo i zabezpiecza felge przed zniszczeniem... obecnie chyba już nierobi się innych felg niż H2 są jeszcze H1 ale ja ich osobiście niewidziałem... (H1 maja jeden rant w środku).!