[126] witam! mój malec do oceny!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam dorobuiłem sie fotek mojego malca. prosze o ocene i wyrozumiałość! dzieki! pozdrawiam!

No alebo rzetelna ocena albo wyrozumiałość. Jak dla mnie to

Na -
- brewki
- kołpaki
- 2 różne radzaje felg
- parapet z tyłu
- naklejka

Na +
+ cała reszta

Fele z przodu zmien i jest OK.

Maluch BARDZO zadbany.
Ale są MINUSY:
Załóż fele od rekina na przód
Mocno go obniż
Zdejmij nalepkę
Zdejmij brewki

Ogólnie BARDZO DOBRZE. Wnętrza czerwonego nie lubię ale o gustach się nie dyskutuje więc... POWODZENIA.

Brewki, ta deska do prasowania na tylnej klapie i kołpaki won i będzie ok.

minus:
-rozne felgi
-kolpaki
-plastikowe nakladki na blotniki
-spojler na klapie
-brewki
-naklepka
-za duzo czerwonego w srodku

plus:
-lakierek baardzo ladny
-kiera
-i cala reszta

własciwe zgadam sie z tym co pisali przedmówcy..
brewki, naklejka, spojler = wylot !!!
znajdz szybko felgi na przód..
o wnetrzu wole sie nie wypowiadać bo jak dla mnie to koszmar, tandeta, kicz i budrel..
z zewnatrz bardzo ładny poza tym co pisałem...
acha świetny lakier..

Cytat:
2004-05-06 15:16:39, seba126 pisze:
minus:
-rozne felgi
-kolpaki
-plastikowe nakladki na blotniki
-spojler na klapie
-brewki
-naklepka
-za duzo czerwonego w srodku

plus:
-lakierek baardzo ladny
-kiera
-i cala reszta

nic dodac nic ujac

Hmmmm a ja sie nie zgadzam z tym co napisali moi przedmówcy... Nie powiem jest kilka rzeczy które bym zmienił ale generalnie jest łądnie... uważam, że najważniejsze jest jak ktoś wystarczająca dba o swój samochodzik... One nie mogą być takie same... Ostatnio co czytam post pod tytulem "nowe foty do oceny" wszyscy pisza to samo: gleba, kapsle won, zdejmij ta naklejke, co to za deska do prasowania, zakladaj rekiny itp. itd. Gdyby wszyscy sie sluchali tych rad i tworzyli wedlog tego kanonu to wszystkie samochody członków forum różniły by się tylko kolorem (i to też nie wszystkie) i kierowcą (właścicielem). Mi się podoba, ja jestem na tak i wcale nie uważam że trzeba wywalic kapsle czy zerwać najklejke... Jest zadbany, nie ma rdzy i ladnie się prezentuje... A poza tym jest dumą dla właściciela...

Pozdrawiam

Witam
Pierwsze primo:
nie za bardzo leza mi te fele '12 z przodu...
lepsiejsze byly by 13 od np Apoloniusza badz DFa....
drugie primo:
nie podobaja mi sie brewki na swiatlach...
trzecie primo:zastanawiam sie nad celowoscia tych plastikow na rantach...
i czwarte primo:
na twoim miejscu zamienilbym biale klosze tylnie na "bambino'czyli kanciaste ze wstecznym....
ano i piate jeszcze....zlikwiduj to podwiniecie kol z tylu!!!
*teraz ploosy:
kolorek-miodzio
spojlerek z tylu jest fajny-klasyka 'oldskulu'
fajne sa dwa biale klosze w zderzaku...
kierownica jest OK!!!

Cytat:
2004-05-06 16:31:28, Perez pisze:
Hmmmm a ja sie nie zgadzam z tym co napisali moi przedmówcy... Nie powiem jest kilka rzeczy które bym zmienił ale generalnie jest łądnie... uważam, że najważniejsze jest jak ktoś wystarczająca dba o swój samochodzik... One nie mogą być takie same... Ostatnio co czytam post pod tytulem "nowe foty do oceny" wszyscy pisza to samo: gleba, kapsle won, zdejmij ta naklejke, co to za deska do prasowania, zakladaj rekiny itp. itd. Gdyby wszyscy sie sluchali tych rad i tworzyli wedlog tego kanonu to wszystkie samochody członków forum różniły by się tylko kolorem (i to też nie wszystkie) i kierowcą (właścicielem).

nie chodzi o to zeby kazde auto wyglądało tak samo, broń boże..
bronimy tylko auta przed kiczem tandetą i wiochą..czy to źle..
mamy podobne gusta w f&f, nie zauwazyłem zeby wsród klubowiczów wyrózniał sie jakiś bamber ze zbambrzonych autem

Mi się w sumie podoba. Tylko dwie rzeczy mi nie podchodzą. Mianowicie "to cos" na tylnej klapie - to naprawde nie jest estetyczne, wręcz przeciwnie. I to czerwone we wnętrzu też nie bardzo... Ale wnętrze to kwestia gustu, jeśli Ty się w nim dobrze czujesz, to jest ok Reszta good utrzymój go w należytym stanie i dbaj o nadwozie(to chyba najważniejsze)!!!

Cytat:
nie chodzi o to zeby kazde auto wyglądało tak samo, broń boże..
bronimy tylko auta przed kiczem tandetą i wiochą..czy to źle..
mamy podobne gusta w f&f, nie zauwazyłem zeby wsród klubowiczów wyrózniał sie jakiś bamber ze zbambrzonych autem

Z ust mi to wyjąłeś Mille...

Witam !!! Dzieki za ocenienie mojego malca.I chcial bym pewne rzeczy wyjasnic
co domparu minusow.
-plaski na rantach blotnikow sa dlatego ze tylne opont troszke wystawaly
i sie Policja czepila
-tyl spojler bedzie zdjety ja bede przerabial klape
-feligi bede tez inne z przodu ale narazie nie moge dostac

Hello! Po wyjasnieniach niebede juz pisał o spojlerku czy tam felgach. Co do plastików na rantach nadkoli to za jakis czas może sie okazać że juz duzo pod nimi niezostało takie nakładki lubią pod sobą zostawiać dziurki po rudej!! Wnetrze pomalowane też mi niebardzo pasi, ale ogólnie malec oki, detale wykonmczeniowe to juz kewstia osobista, kazdy ma trioche inny styl!!

Napisales ze sciagasz spojler, dlatego ze wszyscy tak pisali czy faktycznie miales taki zamiar ??? Mnie on osobiscie sie nie podoba ale to Twoje auto!!!, Tobie ma sie podobac!!! A reszta moze sobie tylko gadac i pisac
Pozdrawiam

Cytat:
2004-05-07 01:06:31, bimber1 pisze:
Napisales ze sciagasz spojler, dlatego ze wszyscy tak pisali czy faktycznie miales taki zamiar ??? Mnie on osobiscie sie nie podoba ale to Twoje auto!!!, Tobie ma sie podobac!!! A reszta moze sobie tylko gadac i pisac
Pozdrawiam

no dosłownie wyjales mi to z ust bimber1!!!! podzielam twoje zdanie!! PAMIETAJCIE ZE JEDNI LUBIA OGÓRKI A DRUDZY OGRODNIKA CÓRKI !!! galus to jest twoje autko i nikogo innego, i jesli ci sie podoba to nic w nim nie zmieniaj!! pozdro!