Fotki mojego maluszka po malowaniu...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fotki po malowaniu jak by bylo tylko kilka fotek widocznych to dajcie odswiez i bedzie ok bo u mnie raz sa 4 fotki raz 20 hehe nie wiem czemu tak jest aaa fotki byly robione w sobote i dzis wiec jeszcze cieple

prosze o szczere opinie! na dniach beda zalozone juz wszedzie felgi 13; od bisa a nie tylko jak widac z przodu

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2004-05-04 16:58:45 ]

na glebe z nim !!!

chromy mu !!!

po 1. - wyczysc plastiki
po 2. - zrob porzadek z kokpitem
po 3. - czekam na felgi
po 4. - skompletuj wycieraczki

po 5. - czemu przy malowaniu nie pozbyles sie listew bocznych ????

Tak jest good, moze byc )

POZDRAWIAM

...i felgii!!!!

... a nie mówiłem żeby zrobic tak jak ja czyli wywalic listwy

A widzisz Szymon nie tylko ja Ci mówiłem żebyś usunął te plastki A Ty nie i nie Ale teraz załóż już chociaż chrom zderzaki i zglebuj go

Cytat:
2004-05-04 17:44:12, Drag-On pisze:
A widzisz Szymon nie tylko ja Ci mówiłem żebyś usunął te plastki A Ty nie i nie Ale teraz załóż już chociaż chrom zderzaki i zglebuj go

ale czy czarne listwy beda pasowaly do chrom zderzakow???

Wg mnie nie będzie to najgorzej wygladało. Jak jade do pracy często widze takie kremowego malca w idealnym stanie i on ma własnie chrom zderzaki i te plastikowe listwy ale tylko na drzwiach.

no wiec tak
1 wycieraczki beda zalozone takie samew tylko musze 2 kupic
2 listwy dlatego sa poniewaz lakiernik by wziol pewnie wiecej kasy a niestety teraz to juz straszna lipa z kasa
3 chromy hmm podobaja mi sie ale czy ja mowilem ze bede zakladal? jak bym mial okazje kupic chromy w dobrym stanie za grosze to bym nad tym sie zastanawial i moze by byly a jak na razie niestety odpadaja
4 felgi beda wszystkie takie same ale chyba dopiero po maturkach bo niestety nie mam czasu sie z tym teraz bawic (czyszczeniem malowaniem i przekladka opon)
5 co do kokpitu to wszystko bedzie poskladane ale tez dopiero jakos niedlugo bo nie bylo juz czasu w sobote zeby poskladac moze jeszcze dzis wieczorkiem cos z tym zrobie
6 gleba no bedzie ale napewno nie teraz powod jak wyzej pusty portfel a tu za kilka dni przeglad i ubezpieczenie
ehhh czemu wszystko sie kreci wokolo kasy :/

no i to chyba by bylo na tyle mojej epopeji

Po pierwsze listwy na aut.
Po drugie gleba.
No i chromik.
O felach nie mówie bo wiem ze z tym najciezej - kasa.

Cytat:
2004-05-04 17:17:30, lukaszc pisze:
na glebe z nim !!!

hehe przeciez wiesz czemu nie jest jeszcze na glebie ale postaram sie jakos zeby wkoncu mu ja zrobic ale kiedy tego nie wiem

Ile poszlo na tego malca puszek spraju.

Złodziej oddawaj licznik.......

Cytat:
2004-05-04 18:24:37, mufaz pisze:
Ile poszlo na tego malca puszek spraju.

niezle mnie rozbawiles hahahahah
niestety musze cie zmartwic ale nie byl malowany sprejemczeba byc ...... zeby auto malowac sprejem
ty masz sprejem ? jak ci wyszlo?

a tak serio jezeli uwazasz ze to sprej to jestes w bledzie weszlo mi ok 1,5 litra farby na calego malca

podziekowania dla yankee za licznik heheeh no i za fotele

Czuczu co do felg ta ja juz mam na tyl musze tylko zalozyc 13tki ale nie mam czasu teraz zeby je pomalowac i zeby jechac do przelozenia opon bo te co sa na tyvch felgach to sa prawie sliki hehehe a na takich raczej nie bede jezdzil bo...

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2004-05-04 19:13:54 ]

Wkrecam cie no bardzo ladnie wyszedl,podoba mi sie!!!

Lakierek wygląda ładnie,jednak maluszkowi brakuje "dopieszczenia" i wierzę że się to zmieni Grunt,że pracujesz przy nim i starasz się aby autko było ok.
BTWrodzy koledzy,moze zamieście w regulaminie klubu punkt dotyczący przyjmowania tylko "zglebionych" autek?Jak czytam ciągle "na glebę go","gdzie gleba" itd. to odnoszę wrażenie,że jak ktoś auta nie obniży to automatycznie będzie potępion

Cytat:
2004-05-04 20:43:19, kaovietz pisze:
Lakierek wygląda ładnie,jednak maluszkowi brakuje "dopieszczenia" i wierzę że się to zmieni Grunt,że pracujesz przy nim i starasz się aby autko było ok.
BTWrodzy koledzy,moze zamieście w regulaminie klubu punkt dotyczący przyjmowania tylko "zglebionych" autek?Jak czytam ciągle "na glebę go","gdzie gleba" itd. to odnoszę wrażenie,że jak ktoś auta nie obniży to automatycznie będzie potępion

Gleba, gleba (to przecież podstawa )

A szymonx ja licznik kcem spowrotem a tarcze masz w prezencie tylko licznik mi oddaj......

Cytat:
2004-05-04 22:00:50, Yankee pisze:

A szymonx ja licznik kcem spowrotem a tarcze masz w prezencie tylko licznik mi oddaj......

a czy ty wiesz ile juz na nim kilometrow jest ? hehe jak nie to lepiej zebys nie pytal ile ci nabilem hehehe

podoba mi sie kolor bo mam taki sam eheheheh