MotoNews.pl

2107 1.3 LPG vs. Nissan Terrano II

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Scigalem sie parenascie minut temu z nissanem terrano II, na 1 biegu szlismy rowno, na dergim tak do polowy tez, potem zaczalem go wyprzedzac az w koncu skonczylo sie na tym ze wygralem o dlugosc auta, congratulations i gosciu zdziwiony odjechalI koncze juz z wyscigami bo nie chce zabic silnika,

druga sprawa to bedziemy mieli nowego czlonka w Gdansku z granatowa 2107 1.3 na gaz, gosciu mnie gonil bo zobaczyl nalepki, a ja mu ucieklem, potem maly sprint i jak dojechal do mnie na swiatlach pokazalem mu zeby zjechal i zamienilismy pare slow, zainteresowal sie klubem i spotami, po krotce wytlumaczylem mu jak sie zapisac.Tak wiec Gdansk bogaci sie o kolejna niebieska Ladną

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2004-05-21 23:13:46 ]

Franc! Dlaczego mnie nikt nie goni jak jadę Ładną?? Działasz jak lep na nowych klubowiczów

Ja godzinke temu w Gdyni z Kadetem sie ścignąłem doszliśmy niemal równo do 130 aż nas światła czerwone zatrzymały

to pewnie ten kadet to co najmniej jakieś GSI bo te mniejsze kosiarki raczej nie dały by tak rady ładnej

Byłem na LPG na żółtej by nie miał szans, a wczoraj musiałem troche poszaleć bo w poniedziałek ladna do warszatu na 3 dni (pierścienie, uszczelniacze itp.). 3 dni będę śmigał solarisem do pracy, a potem trzeba będzie przez kilka dni dotrzeć silnik więc bez większych szaleństw.

Fuuuu ... nienawidzę Solniczek To znaczy, fajny autobusik na mało zatłoczone linie, np. 114,159. Beznadzieja te Solniczki, ciągle się psują, a kierowcy dostają ję do prowadzenia za karę. Najlepsze są MAN'y i Ikarusy 280

Miałem na myśli prądojeb solaris, który jest uwiązany sznurami i nie może mieć splotów ani zlotów

dzisiaj jechałem do rumi i sie typ wlukł citroenem drugim pasem a obok jechała rowno ciężarówka przede mną jechał KIA i nie mogliśmy ich wyprzedzić (klaksony światła a ten cham nic)potem nam sie udało ich przeskoczyć i przystopowaliśmy typa na minutke.
Jak takie buraki mogą jeździć po ulicach, mój siostrzeniec szybciej na hulajnodze śmiga

Cytat:
2004-05-22 11:44:35, sebolgdynia pisze:
Miałem na myśli prądojeb solaris, który jest uwiązany sznurami i nie może mieć splotów ani zlotów

Ehhh Trollino to już co innego Silniczek miodzio. Widze, ze śmigasz 22

Dokładnie aż 3 przystanki ale wiesz z rana mi sie nie chce z buta chodzić. Te 3 dni wytrzymam chyba.

Witam.U mnei sie szykuje w przeciągu najbliższych tygodni sprint na 400 m z Polówką 1.4 chyba 60 pare koni z 98 roku.Jak myslicie mam szanse .Przegrany stawia butle.

Jezeli wszystko ustawione masz jak nalezy i lada daje z siebie wszystko, to raczej bym sie nie obawial o wynik.

Cytat:
2004-05-22 11:42:06, Leszek_Gdynia pisze:
Fuuuu ... nienawidzę Solniczek To znaczy, fajny autobusik na mało zatłoczone linie, np. 114,159. Beznadzieja te Solniczki, ciągle się psują, a kierowcy dostają ję do prowadzenia za karę. Najlepsze są MAN'y i Ikarusy 280

Ja też lubię ikary 260/280, poza tym fajne są jelcze Pr110 i autosany h9-35 (ale niestety tych dwóch to w Bydzi nie ma, w ogóle h9-35 to był dobry do komunikacji miejskiej, ale tylko w mniejszych miastach).
Miły

A są u Was solarki z uchylanymi bocznie oknami? Bo w Wawie niby miały być (a może nawet są), tyle,ze nie miałem okazji ich zobaczyc.
Przeciez w takiej solarce czy manie latem jest nie do wytrzymania!Dlaczego kierowcy tak rzadko korzystaja z nawiewu zimnego powietrza!!

eeeeeee.uuuuuuuu,yyyyyyyy, zatankowalem gaz na Shellu, i auto sie lekko slabsze zrobilo i obroty mniejsze, wczesniej jezdzilem na BP to bylo super, tak wiec ostatni raz tankowalem power Gas!!!!!!!!!!

Franc, mam nadzieje, ze spot pomorsko-warszawski dojdzie do skutku i pokażecie jak się robi "pedał Franca"! Ja też chce mieć Ładę GT Franc Edition!!

spoko, to nic trudnego, wystarczy standardowy uchwyt ciegla zamienic na kawalek blachy coby pedal byl wyzej i odgiac lekko pedal w kabinie i gotowe.
No i zatankowac dobry gaz, ja widzisz , jedzilem tydzien na gazie z BP i wyprzedzalem wszystko co sie rusza, a teraz na tym Shellowskim slabo chodzi i obroty mniejsze, a zatankowalem tego po korek

Ja tam tankuję gaz na Orlenie i jest ok. Myślałem,że gaz shellowski jest dobry! A chyba jednak tak do końca nie jest..

Gdyby mnie bylo stac to bym spuscil ten gaz i zatankowal porzadnego, a poki co to musze to wyjezdzic