| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-05-05 20:32:20 Witam
Ostatnio próbowałem kupić kołpaki do samary i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że dostępne są tylko wciskane. Problem w tym,że nie chcę wciskanych bo miałem już takie i albo mi kolesie pod blokiem podprowadzili albo odpadł na trasie ( przy 140km/h miały prawo Z góry dzięki Pozdrawiam |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-05-05 21:17:30 wez po uwage, ze najdalej po pol roku te na sube zaczynaja klekotac (chyba, ze autem nie jezdzisz). Po prostu otwory sie wybijaja. wiem, mialem 3 komplety, w koncu wzialem i felgi wyremontowalem i juz. |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-05-05 21:24:39 adasco ma racje lepiej felgi doprowadzić do porządku lub dołżyć i kupić alum niedrogie jakieś widziałem gdzieś taki jak moje na za 400 zł chyba na allegro
panoni |
![]() Jareck RENAULT 19 RT Szczecin | 2004-05-05 21:27:08 polecam kolpaki od matiza,mnie osobiscie sie bardzo podobaja(jezdze na nich na zimowkach),i bardzo ladnie wygladaja sam ladowskich felach.Aha i nie ma mowy zgubieniu,gdyz jest je cholernie ciezka zdjac,praktycznie bez pomocy jakiegos narzedzia sie ich nie zdejmnie.
pozdrawiam Jarek |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-05-05 21:42:47 Adasco - bywaja tez takie pod sruby, ktore sie nie wyrabiaja. Wiem, bo moi rodzice takie maja w Hondzie i nic sie z nimi nie dzieje, ale napewno cena tez jest adekwatna do jakości.
Ja nie uznaje kołpaków - dla mnie to trąci straszną wioską taka imitacja alusków - bleeee. Albo stalowe felgi (nawet zniszczone), albo jakieś ładne aluski (kanciste, pełne, szprychowe, OZ PS. Oryginalne stalowe felgi ładowskie należa do najładniejszych. Podobaja mi sie jeszcze te od trampka i wartburga i od cytrynek. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-05-06 00:26:59
|
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-05-06 13:44:28 Na sruby kołpaki są do bani.
Tak jak Adaś pisze,brzęczy to gówno niesamowicie. Jesli juz to kupuj wciskane. za 20-30 zł komplet i z głowy. u mnie nic nie wypada,a dziur w drogach jest sporo. miałem te na sruby(widac w profilu) wyglądąło to nie najgorzej,ale dźwiek był okropny,szczególnie na kostce. |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-05-06 21:48:06 Jeśli chodi o kołpaki orginały do Hondy Toyoty itd to koszty są śr.ok. 200-600zł i te się nie tłuką choć są niektóre przykręcane ale za tę kase wolalbym dać felgi do piaskowania lub kupić alumy . są kołpaki naprawde solidne ale niemam jak pokazać jakie miałem i zdjołem na lato trzymają super i przy 160-ciu nieodpadają , najlepiej pomaluj
panoni |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-05-09 13:59:54 Dzięki za wszelkie opinie. Zdecydowałem się,że jak już to je poprostu pomaluje, narazie nie wyglądają jeszcze tak źle. Pomyślę jeszcze tylko na jaki kolor, albo je machnę na czarno albo sreberkiem. A ma ktoś wymalowane felgi na jakiś niestandardowy kolor i może się nimi pochwalić??? |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-05-09 14:49:43 Ja mam na biało - szczegóły na zdjęciach w profilu.
![]() |