I po dowodzie!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj o 18 zatrzymala mnie policja. Przyczepili sie o lampy i oswietlenie tablicy rej. Zatrzymali mi dowod. Mowili ze jest jeszcze kilka samochodow do ,,zatrzymania''. Lepiej uwazajcie !!
P.S. :CH.W.D.P. zawsze i wszedzie!!!!!

Szkur**... A ja juz 3 dni mecze sie z podbiciem przegladu To szyby, to oswietlenie rej. jedna lampka to malo, to pas na szybie, kierunki zapruszone, wydech za glosny i tak do zajebania. Ciagle cos zle i nie tak Współczuje łazenia teraz po przegladach i policjach... Pozdrawiam.

Luuudzie.
Ale wy macie problemy

legalnie przegląd ehhhh.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-06-18 21:26:13 ]

Wspolczuje Leszku. Slyszalem ze teraz jesli autko bedzie wg nich niesprawne techniczne, to jada do zakladu, ktory podbijal i podobno jakies sankcje karne nakladaja. Mam na mysli sytuacje np, jesli autko jest na slickach, a przeglad sprzed powiedzmy tygodnia, tyle ze tez nie za wiele maja do udowodnienia, bo zawsze mozna po przegladzie przelozyc itp. Jak to jest do konca? Ktos znaju sytuacje? .

a ja już mam dowodzik za całe 40zł!!!!
He he he i po co im to było!
A te legalne przeglądy to już przeszłość> Każdy tuningowiec powinien mieć zaoprzyjażniony warsztat w który obsłużą go "bez kolejki". hehe

Leszek to jak CI sie do lamp przyczepili co chcieli przeciez nic im nie dolega

No wlasnie , przeciez wygladaja normalnie, no chyba ze swieca inaczej . Czy zle zrozumialem czy ktos chce nagonke zrobic?? .

LOL no to wyrazy wspolczucia.
Bylbym na miejscu to bym ci zalatwil przegladzik ale nie martw sie jakos to bedzie.
Tylko napisz wlasnie o co chodzilo zlampami bo tez jakos mi sie wydaje ze byly OK no i co do szybek mowili, do tego sie nie czepiali????

3m sie cieplo i nie przejmuj sie, bedzie dobrze

współczucia a do szybek sie nie czepiali tylko do lamp

Wspólczuje Leszek ...
Ale jak zobaczyłem że pomalowałeś lampy na srebno to coś tak czułem że dowód poleci może czas na Lexusa

Sorry ale wedlug mnie mieli sie do czego przyczepic bo mialem okazje jechac za toba i przez te swiatla pomalowane na srebrno nic nie widac wiec nie ma co sie dziwic...

mi tez kiedys zabrali dowodzik za szyby a potem mi oddali, ale po co to wszystko takie zabieranie i oddawanie ................

[quote]
2004-06-19 09:54:55, marreq pisze:
Wspólczuje Leszek ...
Ale jak zobaczyłem że pomalowałeś lampy na srebno to coś tak czułem że dowód poleci

Ja patrzylem na fotki z motonews i dlatego sie nie zczailem. Powiem ze ja jestem za zostawieniem swiatel takich jakie sa, tzn nie malowac ich, bo jakby nie patrzec chodzi o Twoije i innych bezpieczenstwo. Co nie znaczy, ze sie policja nie przychrzania

Pozdrawiam .

Zgadzam sie. Swiatla to podstawa. 2 lata temu mialem przyciemnione swiatla w poldku i matiz nie widzial kierunku i wjechal mi w drzwi. (z poldka banan). Pozniej w sądzie mialem klopoty o te swiatla i nawet na poczatku wina byla po mojej stronie(ciemne swiatla). Ale jakos sie wybronilem, zaprzeczajac

ja czekam az mi zabiora za szyby przyciemnione

Cytat:

Hehe ja czekałem "14 lat" i ani razu ani mi ani tacie nie zabrali dowodu za szyby,raz tylko cos komenda wspomniała, raz się doczepili niebieskich kierunków z przodu w poprzedniej sierrce ale dowodu za to nie zabrali.Raz mi zabrali dowód ale dlatego,że rozleciał mi się układ wydechowy zaraz za kolektorem i auto sie darło jak pojebane.I to były jedyne powody zatrzymań, raz nawet miałem podświetloną komore silnika na fioletowo jak mnie zatrzymali to sprawdzili tylko gaśnice i trójkąt, powodem innych zatrzymań była prędkość ale wtedy nie patrzyli na auto tylko ile nim jechałem.Niestety znam przypadki i dobrze wiem,że sie przypieprzają do różnych rzeczy.Póki co nie do mnie

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-06-19 22:47:33 ]

Ryba to sobie poczekasz pare mcy

Cytat:
2004-06-19 22:46:46, CZUCZU pisze:
Ryba to sobie poczekasz pare mcy

Może nawet lat

Cytat:
2004-06-19 22:43:34, rybaiii pisze:
Raz mi zabrali dowód ale dlatego,że rozleciał mi się układ wydechowy zaraz za kolektorem i auto sie darło jak pojebane.

Znam to z autopsji, jezdzilem tak z 3 miesiace, chodzilo glosniej niz jakies WRC (moze kiedys ktos slyszal na modlitwie). W tym czasie bylem sprawdzany z 3 razy i nic, co prawda podjezdzalem na luzie, a odjezdzalem na 3ce zeby nie buczal, ale nigdy nie uslyszalem w czasie kontroli : prosze wlaczyc silnik .

Pozdr

Cytat:
2004-06-19 22:43:34, rybaiii pisze:
Cytat:

Hehe ja czekałem "14 lat" i ani razu ani mi ani tacie nie zabrali dowodu za szyby,raz tylko cos komenda wspomniała, raz się doczepili niebieskich kierunków z przodu w poprzedniej sierrce ale dowodu za to nie zabrali.Raz mi zabrali dowód ale dlatego,że rozleciał mi się układ wydechowy zaraz za kolektorem i auto sie darło jak pojebane.I to były jedyne powody zatrzymań, raz nawet miałem podświetloną komore silnika na fioletowo jak mnie zatrzymali to sprawdzili tylko gaśnice i trójkąt, powodem innych zatrzymań była prędkość ale wtedy nie patrzyli na auto tylko ile nim jechałem.Niestety znam przypadki i dobrze wiem,że sie przypieprzają do różnych rzeczy.Póki co nie do mnie

U mnie tak samo nigdy nie czepili sie o szybki i wogole o co kolwiek a tak pozatym ja jestem przeciwko malowaniu lamp. Nie dosc ze to do dupy wyglada to jeszcze nic nie widac