2 lata temu kupowałem Yarisa jako że to był nasz (mój i mojej żony) pierwszy nowy samochód kupno poprzedił wywiad srodowiskowy wśród znajomych i rodziny - wygrała Toyota. Rozpoczelismy jazde po salonach w W - wie i okolicach.
W Markach u Cygana obsługa była bardzo miła, jednak mało elastyczna podczas negocjacji co do ewentualnych upustów.
Na Żoliborzu ( nie pamiętam dokładnie nazwy salonu ) chyba ulica Klaudyny też bardzo miła i kompetentna obsługa + jazda próbna Yariskiem. Niestety nie mogli zaoferować nam żadnych injteresujących upustów.
Z tamtąd trafiliśmy do Radości. W miedzyczasie ustaliliśmy że wybieramy wersję Luna kolor podstawowy czerwony. Zaczeło sie nam trochę spieszyć gdyż pozbyliśmy się poprzedniego samochodu. Okazało się że takiego modelu w takim kolorze i wersji nigdzie nie ma. Jakie było nasze zdziwienie kiedy w Salonie w Radości pan przez telefon powiedział że stoi taka Yariska do kupienia gdyz sprowadzili ją na potrzeby salonu. Pojechaliśmy tam podczas rozmowy wstępnej Pan z obsługi był bardzo miły, pokazał samochód mówił o dodatkowych upustach lub wyposażeniu. Jednak wszystko co dobre sie szybko kończy gdyz kiedy chcieliśmy wołacać zadatek i spisywać umowę okazało sie o żadnych upustach nie może być mowy, a z dodatkowego wyposażenia dostaniemy dywaniki. Pozatym kierownik ( chyba zmiany) stwierdził iz nie jestesmy żydami na targu żeby sie targować. To był dla nas szok

. Prosto z tamtąd pojechaliśmy do CCC na Woli. Obsługa była miła i profesjonalna dostaliśmy sporo w gratisowym wyposażeniu, mało tego poniewaz Toyota spóźniła się z dostawa naszego nowego samochodu udało sie nam wynegocjować atrakcyjna cena na Klimę.
Robiłem u nichrównież 2 razy przeglądy po 15 i po 30 tyś. wszystko ok. miła, profesjonalna obsługa a przynajmniej tak to wyglada. Ostatni przegląd po 45 tys robiłem w Siedlcach tez bardzo mili panowie z obsługisamochód po obsłudze umyty i odkurzony w środku. Po dostarczeniu samochodu na przegląd pan w serwisie zapytał sie czy mam czym wrócić do pracy czy trzeba mnie podwieźć

Po prostu super.
Jesli macie podobne przeżycia związane z serwisami lub zgoła inne dajcie znać.