50km/h w zabudowanym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
juz od paru dni. info na onecie.

przyznam, ze nie wiedzialem, ze to juz weszlo w zycie...

Dzisiaj juz zlamalem ten WSPANIALY przepis kilka razy,ale mandatu udalo mi sie uniknac!!!!!SMIECH!!!!

No ja wczoraj w kilku ciekawych miejscach widzialem czajaca sie policje..np przy zjezdzie z nowego mostu z w strone ronda grzegorzeckiego..

Co z tego że wprowadzili taki przepis jak jest on tylko na papierze kto teogo bedzie przestrzegał jak i tak nikt nie przestrzegał do 60 chyba że nauka jazdy i samochody jadące za nią i wyklinające ja
Pozdro

tak tylko wkleje link do newsa :

http://info.onet.pl/913439,11,item.html

ten sam watek jest na Hyde Parku

Cytat:
No ja wczoraj w kilku ciekawych miejscach widzialem czajaca sie policje

rzeczywiscie wczoraj cos bylo ich duzo.
jak dobrze pamietam 6!! pojazdow na drodze "ronda -> aleje"
(lubicz, dworzec, pod slimakiem na 29-go, kleparz)

eee wogóle to jakaś Mistyfikacja...i tak w Wawce 50 jest od hoho....a tyle ludzie jeźdzą jak korek jest to wtedy 10 kmh a tak ile miejsca przed Tobą i jaką prędkośc da sie rozwinąć.

--------------------------------------------------------Amen

slepy frytol ;/

prosilbym ktoregos z moderatorow o ewentualne usuniecie watku

ale wstyd ;]

wczoraj wieczorem jechałem z kumplem Astrą mieliśmy przy radaże ciupke ponad 60km/h, zastanawialismy sie czemu błysneła lampahehe, jednak juz pały przestawiły radary, bedzie miał przynajmniej pamiątkowe zdjęcie!

http://www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/6061

[ wiadomość edytowana przez: Baran dnia 2004-05-05 17:43:36 ]

kolejne nic nie znaczace ograniczenie...

taaaa...ustawie sobie ogranicznik zsynchronizowany z zegarkiem w aucie..

Witam!
To jest zakamuflowana podwyżka płac dla naszej kochanej policji drogowej, nie bylo środków w kasie państwowej to sobie znajdą sami w naszych kieszeniach. A czy nie jest sk....syństwem możliwość czasowego wyrejestrowania pojazdu cieżarowego, a osobowego nie? Znowu równi i równiejsi?
Pozdrawiam

bez kitu ! kolejny bezsensowny przepis...
wiadomo ze kazdy i tak nie bedzie jechał max 50, chociaz ja zadko przekraczam 50... uwielbiam sie powoli toczyć !! lepiej wczesniej wyjkechac i sie potoczyc słuchając radyjka niz niepotrzebnie ryzykować !
Ale ja tez uwazam ze przepis bez sensu i tylko policja bedzie kase zbijać...

Cytat:
2004-05-05 18:52:18, Mruk pisze:
A czy nie jest sk....syństwem możliwość czasowego wyrejestrowania pojazdu cieżarowego, a osobowego nie? Znowu równi i równiejsi?
Pozdrawiam

u nas tak jest: zawsze dupą do obywatela

Co do tych ograniczeń to 50 w dzień a 60 w nocy, tylko nie moge wyczytać kiedy ta noc sie zaczyna

tak mi sie zdaje ze po 20 sie ta noc zaczyna

Jest jak jest i nic na to nie poradzimy wzasadzie powinniśmy się przyzwyczajić że państwo zamiast o nas dbać, to pod tą przykrywką patrzy jak nam dać po dupie szkoda gadać jak ktoś już mówił kolejny bezsensowny przepis.