Informacje od forumowiczow na temat Yariski ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich, jestem tu nowy i odrazu pozwolilem sobie napisac ten wątek.... Interesuje mnie wszystko o Toyocie Yaris 1.3 beznyna , jesli mozecie mi powiedziec przede wszystkim o osiągach i zuzyciu paliwa (jaka jest elastycznosc tego autka) ... czy to wystarczająco mocny silnik itp.??? Z gory dzieki za wypowiedzi i prosze o wyrozumialosc...

Nie chcę być upierdliwy, ale czy Ty nie słyszałeś o wyszukiwarce na forum? Te tematy były wałkowane setki razy ...

Hektor
Poczytaj sobie na spokojnie forum, skorzystaj z wyszukiwarki (najlepiej od razu wejść w zaawansowane i ustawić przedział czasowy na "wszystkie"), na poczatku nie zrażaj się krytyką, labo ostrymi uwagami np. Piotrra

Wejdź również w "listę klubowiczów", tam niektórzy z nas mają linki do swoich własnych stron poświęconych Yarisom.

Musisz się uzbroić w cierpliwość, pomyśl też o przyjechaniu na spota - namiary w odpowiednim wątku.

Witam,

Koledzy maja racje , ale jakbys nic nie znalazl to z mojej strony moge powiedziec, ze silniczek jest super. Osiagow niestety nie mierzylem, ale moge ci powiedziec, ze na trasie podczas wyprzedzania nie stresuje sie tak jak kiedys jadac Seicento

Autko najlepiej przyspiesza na 2-ce i 3-ce choc i na wyzszych biegach tez daje rade.

Srednie spalanie przy spokojnej jezdzie do 100-ki na trasie i w miescie w korkach wynosi u mnie okolo 6,8 l benzyny.

Pozdrawiam,
Beep

[ wiadomość edytowana przez: beep dnia 2004-05-11 10:51:13 ]