Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witojcie!!

Potrzebuję przewód hamulcowy tylny lewy do Esperaka i to ten długi co idzie od pompy do belki. W sklepach z cześciami mówią ze sprowadzają go ok. 2 miesięcy z Korei. oraz że mam sobie dorobić taki miedziany.
jęsli mam dorobić to powiedźcie jakiej średnicy jest ten przewód bo nie chcę czasami włozyć rurki miedzianej od wody zimnej fi 25mm.

pozdrawiam

http://www.jadar-auto.pl/index.html

zadzwon do nich maja obecnie w ofercie przewody przód i tył co oznacza ze są dostępne na miejscu

Albo >> TUTAJ << HURTOWNIA
Polonez, Truck, FSO, Tico, Matiz, Nexia, Nubira, Espero, Lanos, Leganza, Musso
tel. 061/87 32 189 do 193
fax 061/87 32 198
e-mail: daewoo@polparts.com.pl

Wolsztyn - Poznań ...rzut beretem

ja kupowałem przewód hamulcowy ale na przód, oczywiście u mnie nie dostępny od reki więc zmierzyłem i kupiłem taką długość, uniwersalny miedziany, wygina sie jak masełko i jest ok

oczywiście przewód z końcówkami odpowiednimi już był

[ wiadomość edytowana przez: adamus0 dnia 2007-12-05 12:20:34 ]

jest dobrze. z powodów mocnego zachlapania i zabłocenia mojego pojazdu nie przyjrzałem się zbytnio usterce i po wyczyszczeniu domniemanego problemu okazało się ż enie jest to ten miedziany przewód tylko na łączeniu miedzianego z gumowym zrobiła się dziura w gumowym. narazie zakleiłem technicolem i teraz czakam aż w którejś hurtowni będzie dostępny ten przewód.
W POLPARTSIE powiedzieli ż enie przesyłają takich małych bzamówień i mam szukać gdzie indziej. Potak nie ma, Kimoto nie ma. Został mi polecany JADAR i sklepy motoryzacyjne w moim grajdole.

Mimo tego, czy wiecie jakiej średnicy jest ten przewód miedziany, bo na przeglądzie powiedzieli że też są do wymiany ze względu na korozję.

Pozdrawaim

Prawie 1000 dni na forum i taki temat topicu

przepraszam, ale tak mnie to dzisiaj przeraziło, że się rozkleiłem.

Ja z innej beczki.
Potrzbuję dokładne info na temat tego, jakie dokładnie potrzebne są diody do oświetlenia zegarów i kontrolek przy zegarach.Jakie rodzaje, ile sztuk itp.
Z góry dzięki za wsparcie

Cytat:
2007-12-25 12:12:11, Nerwica pisze:
Z góry dzięki za wsparcie

Wspieram cię z całego serca za zjeby które dostaniesz . Bo temat był wałkowany milion razy

Cytat:
2007-12-25 12:12:11, Nerwica pisze:
Ja z innej beczki. Potrzbuję dokładne info na temat tego, jakie dokładnie potrzebne są diody do oświetlenia zegarów i kontrolek przy zegarach.Jakie rodzaje, ile sztuk itp. Z góry dzięki za wsparcie

Najlepsze są takie świecące.
poza tym raczej do kontrolek lepiej żarówki a nie diody (chcesz sobie zrobic np. niebieską kontrolke akumulatora?)

Pozdr.

No dobrze zatem diody i żarówki, ile łacznie sztuk..Bo muszę kupić konkretnie żeby było gotowe do montażu

Cytat:
2007-12-25 16:54:14, JaRabbit pisze:
Wspieram cię z całego serca za zjeby które dostaniesz . Bo temat był wałkowany milion razy

ja rowniez - temat tego topicu porazka a dopisanie do niego pytania o oswietlenie deski to juz wogole dno i 5 metrow mulu

wesolych swiat

kontrolki sobie policz, a diody to tak z 10 sztuk, najwyzej Ci zostanie.
Masz problemy...

Uprzedzając następne ważne pytania: kup sobie śrubokręt żeby to zrobić. 1szt powinna wystarczyć.

Pozdr.

Od odkręcania to ja mam swoich ludzi
Tak serious to brałem się za to..nawet odkręciłem, ale reszte zostawie w rękach fachowca

4albo 5szt 5w5 (dedykowane w miejsce zarówek i 1 1.2W w okolicach wskaznika temp a do przycisków 12 szt 3mm