| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kopar Fiat 126p Bydgoszcz | 2004-05-08 21:48:12 Witam wszystkich.
Mam pytanko. Zastanawiam sie nad nowymi alusami do mojego malucha (jest teraz remontowany). Czy mozna zalozyc do malucha alusy: 1. z rozstawem 4x100 na śróbach pływających ? 2. Jakie jest Et w maluchu? 3. Czy mozna założyć 14 calowe? 4. Co polecacie? Za info z góry dziękuje. Pozdrawiam... Mariusz. |
ThomasTsT Opel Corsa Łódz | 2004-05-08 22:09:14 Ja szczeze polecam felgi firmy RIALz serji VIPER.. one sa wrecz stwozone do malucha!!..ofset jest idealny... maja wymiary 13x5,5cala... rozstaw srob to 4x100 ale ja niemam pływajacych srob i jest GIT... dobrze leza na piascie... jesli chcesz zobaczyc fotki to zobacz szobie moj PROFIL... POZDRAWIAM |
ThomasTsT Opel Corsa Łódz | 2004-05-08 22:15:12 A własnie zapomniałem .. o wiele tanszym rozwiazaniem moga sie okazac felgi firmy FASS..(montowane seryjnie w Renault 5, Clio i 19.. na szrotach jaks ie poszuka to mozna kupic 4(do malowania )za 250zł.. wymiary to 13x5...a rozstaw srob 4x98(czyli jak w malcu)... no ewentualnie pozostaja felgi od poloneza.. albo od Hondy Civic...(w sumie miałem wszystkie felgi po koleji... i dochodze do wniosku ze najlepsze sa te ktore aktualnie mam...)..czyli nizej wymienione RIALE.. |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2004-05-08 22:25:57 ile maluchów tyle felg na nich..polecać coś mozna ale wtedy bedzie jak kazdy inny..
sruby nie muszą być koniecznie pływające, najważniejsze zeby otwór siedział ciasno. nie ma uniwersalnej recepty na to jakie powinno być ET, to zalezy od szerokości felgi i czasem opony.. temat wałkowany 1000 razy. |