Jak przerobic fiata 125p na kabrio?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM
Jesli ktos posiada wiadomosci o przerobce 125p na kabrioleta prosze o podsylanie linkow i stronek...

DZIEKI I POZDRO///M

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2005-05-30 13:29:26 ]

dobre
ta buda jest miekka i sklada sie pod wlasnym ciezarem z dachem a ty chcesz ja na cabrio zrobic
do normalnej jazdy sie to nie nada - sproboj podniesc go za przod tak jak w ksiazce i otworzyc drzwi z przodu, a potem je zamknac, po tym tescie zrozumiesz o co mi chodzi

to "uginanie" jesieni nie czyni, problem główny tkwi w odpowiednim "orurowaniu" budy...a tu juz trzebaby spojrzeć na parę rysunków technicznych kanta....
(heh nie mam pojęcia jakby to zrobić estetycznie)

wioskowi - sadomacho - różnoje**y- tną dach i ... do złożenia
Ale były 6- ścio !!! drzwiowe oryginalne kabrio!, więc niech komentujący nie narzekają ,że się "nie da"

Cytat:
2005-05-29 13:34:57, ANGLIK pisze:
WITAM Jesli ktos posiada wiadomosci o przerobce 125p na kabrioleta prosze o podsylanie linkow i stronek... DZIEKI I POZDRO///M

może uderz tutaj z zapytaniem

[ wiadomość edytowana przez: LifeGuard dnia 2005-05-29 14:44:13 ]

a czy kolega anglik to nie jest ten kolega co sprzedaje fiata z kiera po drugiej stronie z zajezdzonym silnikiem, bo jakos mi sie rejon polski zgadza z nickiem?
temat cabrio byl juz walkowany, wiec rusz glowa, uderz do wyszukiwarki, a znajdziesz temat, gdzie juz odkryto ameryke.

Tak pagan to ja , od tego fiacika anglika ale silniekj tam niejest zajezdzony tylko troszke zuzyty, odpala za pierwszym i jezdzi bez problemu. A tak wogole to jest caly czas do sprzedania i to w dobrej cenie...