Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Prozak 125p Koronowo | 2004-05-10 17:08:11 wiec
od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem wymiany gaznika ten co mam cos mi sie nie podoba i nie chodzi o wyglad ![]() teraz pytanko czy wymienic na kolejny standardowy gaznik (pewnie kupil bym ze szrotu) czy zamontowac jakis inny nie mam pojecia jaki podobno mozna inne zamontowac tak bynajmniej mowil mi gosciu na pasie startowym u nas i niby maja lepsza charakterystyke pracy. |
![]() Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2004-05-10 17:30:27 Opócz różnej maści weberów itp. można np. zamontować gaźnik od Samary 1,5 trzeba jedynie dorobić uszczelkę pod niego.. O ile wiem to obudowa filtra pasuje... Gaźnik ten ma lepsze rozpylanie w stosunku do gaźnika poldka i poprawia troche dynamike...
|
![]() Prozak 125p Koronowo | 2004-05-10 17:39:02 weberki jakie, od czego??
hhmmm co do samary czy ten gazniczek gore ma taka sama bo wkladka gazu musi pasowac na szpilki itd |
![]() beneq mustang virginia beach | 2004-05-10 21:20:40 mam dellorto drla36 do sprzedania moze ci podpasuje ![]() |
![]() Prozak 125p Koronowo | 2004-05-10 21:24:24 nio tylko ze nie fiem jaki byl by odpowiedni a kupic cosik z czym bede mial problemy to kaszanka ![]() moze ktos sie wypowie na temat tego gazniczka ![]() |
![]() Prozak 125p Koronowo | 2004-05-11 16:24:06 pablo_el ale ja musze miec identyk gore jak orginal (nie wiem jak w ladzie to wyglada)bo na gaznik nasadzana jest hmmm cosik jak uszczelka groba w ktorej ida przewody gazy i wchodza do gardzieli gaznika. nasadka ta jest nakladana na gaznik (gwintowane szpilki sa dluzsze) i dopiero na nia nachodzi obudowa filtra.
pytanko jak ulozone sa te szpilki na gaznikach od lady no i gardziele bo jesli jest durza roznica to nie zaloze nakladki od gazu |