MotoNews.pl
9 Używane opony (48272/228) - NT

Używane opony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć !
Potrzebuje jakiś opon na felgi, a stwierdzilem że w mojim wypadku niema sensu kupować nowych, wiec postanowiłem kupić używane. I teraz moje pytanie, gdzie w stalowej (lub okolicach) można kupić dobre opony używane. Interesuje mnie rozmiar 185/55/15.
Z góry dzieki za jakieś rady.

marreq

Tak zapytam. czemu takie balony? A kupuj na loku tam u wulkanizatora.

Cytat:
2004-05-06 23:10:31, Pingu pisze:
Tak zapytam. czemu takie balony? A kupuj na loku tam u wulkanizatora.

Może i masz racje że balon, myśle jeszcze nad 195/50.

Uzywki i w dobrym stanie i w dosc duzym wyborze znajdziesz rowniez u wulkanizatora kolo wiaduktu na terenie sklepu PAYTON.
Jest to koles co ma oponki w Rudniku, wiec jesli ktos kuma kolesia to wie ze ma dosc duzy wybor.
Warto tam popytac

Cytat:
2004-05-08 17:12:08, MINIO pisze:
Uzywki i w dobrym stanie i w dosc duzym wyborze znajdziesz rowniez u wulkanizatora kolo wiaduktu na terenie sklepu PAYTON.
Jest to koles co ma oponki w Rudniku, wiec jesli ktos kuma kolesia to wie ze ma dosc duzy wybor.
Warto tam popytac

Dzieki Minio w poniedzialek podjade i się zapytam.

P.S Minio co to za zlot dziś był pod Europejska ? Ty wektra, Kopnik kango , Kuba maluchem, i jakaś astra (ona z klubu ?)

HEHEHE no jesli zlotem mozna nazwac to jak ktos sie zatrzyma po bulki to niech bedzie ze byl to WOELKI ZLOT KUPUJACYCH SWIEZE BULECZKI

A tak serio to bylem w sklepie i sie chlopaki zatrzymali to troche sobie pogadalismy.
A astry zadnej tam nie bylo (chyba), a jesli byla to chyba nikogo od nas

Stała, szary sedan na felgach, ale może nie z Wami

Najtańsze opony sa w Bogori za klimontowem, ojciec to wyczail kupil zimówki 175/70/14 do poloneza traka z stanem bieżnika około 65-70 % i z montażem zapłacił 280 zł za cztery koła. Mysze sie tam wybrać i oblukac bo w szoku byłem, w srzu na giełdzie chcieli po 80 zł za opony z 30-40 % bieznika.

Żeby zakończyć temat powiem, że dzisiaj udałem się do sandomierza na giełde, jest naprawde ogromny wybór w rozmiarach, markach i stanie gum. Ceny wahają sie od 30zł za 1-3mm) do 80zł za (6-7mm).
Ja kupilem 2x Yokohama 5mm 195/50/15
i 2x BF Goodrich 6mm 1956/50/15
i zaplacilem 200zł, wiec mysle ze cany mają spoko.

Pozdrawiam
marreq