| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mieti warszawa | 2004-05-10 22:47:28 blokade skrzyni biegow - tzn czy sie nie sypie i czy rzeczywiscie zabezpiecza?
dzieki za info |
caroll TOYOTA DRIVER Toyota Corolla 1.6 SOL Jelenia Góra | 2004-05-10 22:51:40 Szkoda pieniedzy.Dla zlodzieja, a w szczegolnosci jesli ma zamowienie, nic nie jest przeszkoda.......Moim zdaniem lepsze jest odciecie zaplonu. |
MarQs TOYOTA DRIVER Yariska Warszawa | 2004-05-11 00:06:34 no podobno taka blokada to kilka sekund roboty. ja jednak mam u siebie i wciaz mam samochod hehe... nie wiem czego to zasluga. wlasnie godzine temu ukradli z mojego parkingu strzezonego samochod... wiec jak widac zadne zabezpieczenie nie jest skuteczne wystarczajaco... jak zlodziej ma zamowienie to i spod ziemi wykopie |
Meteor TOYOTA DRIVER Toyota Carina E 2.0TD Warszawa | 2004-05-11 08:19:24 Ja osobiście uważam że warto !!! A najlepiej zastosować kombinację mechaniczno-elektroniczną.
Poza tym dobra blokada we właściwy sposób załozona to NIE JEST KILKA sekund. Daje to przede wszystkim czas na reakcję właściciela i zniechęca złodzieja. Do tego najlepiej radiopowiadomienie abyś wiedział co dzieje się z autem. Poszukaj w moich postach sprzed pół roku (może więcej) pisałem kilkakrotnie o zabezpieczeniach i parę razy wyjaśniałem szczegółowo co zrobić aby ZMNIEJSZYĆ ryzyko. Gwarancji oczywiście nie ma, bo najgorsze jak na Twoje auto jest zamówienie, niestety wtedy to juz tylko kwestia czasu. Pozdrawiam |
KJ TOYOTA DRIVER AVENSIS WAGON D4D Warszawa - Radom | 2004-05-11 11:07:44 Sam musisz rozstrzygnąć, każde kolejne zabezpieczenie to kilka sekund więcej samochód stoi, chociaz z drugirj strony dla zawodowca to żadna przeszkoda. W tamtym roku w grudniu mojemu bracikowi z parkingu przy CASTORAMIE na Targówku dmuchneli PEUGOTA 406 V6 COUPE, który miał chyba wszystkie możliwe zabezpieczenia ( dwa niezależne alarmy, z czujnikami przechyłowymi i antynapadem, blokade skrzyni biegów i monitoring satelitarny ) samochód zginął podczas 15 minutowej wizyty w sklepie a i z AC odzyskał 20.000 mniej. |
Nygus TOYOTA DRIVER Avensis 2.0 Warszawa | 2004-05-11 11:36:16
na żyletki... |