Interfejs do gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiecie coś o tym?? -> tu
można by zakupić na potrzeby klubowe?? A może już ktoś ma takie cuś??

Moge wrzucic na ftp schemat tego interfejsu. Koszt wykonania jakies 20 zl.

Toradek, no chłpie, dawaj szybko a sofcik do tego może jeszcze masz??

Jak tylko uporam sie z moim systemem to zaraz wrzucam. Co do sofcika to podaj do jakiej instalki to na pewno znajde.

jaka instalka - Lovato chyba.... popatrzę jakie tam są elementy...

To ja tez się dołączę - instalka Bigas

To ja poproszę do BRC II generacja
Pewnie czytałeś wątki na elektrodzie o tych rzeczach. Rzeczywiście był tam opis ustrojstwa do odczytu instalek. Niestety BRC ma zupełnie inny interfejs i schematu ni ma.

Pozdrawiam
CODI

Cytat:
2004-07-26 16:19:49, CODI pisze:
To ja poproszę do BRC II generacja
Pewnie czytałeś wątki na elektrodzie o tych rzeczach. Rzeczywiście był tam opis ustrojstwa do odczytu instalek. Niestety BRC ma zupełnie inny interfejs i schematu ni ma.

Pozdrawiam
CODI

Nie czytałęm.... gdzie to było ??

Cytat:
2004-07-26 17:24:34, Kielek pisze:

Nie czytałęm.... gdzie to było ??

To bylo do mnie , bo razem z Codim jestesmy tez uzytkownikami forum elektroda.pl.

Z tego co pamietam, to BRC chyba nie ma silnika krokowego tylko zawor magnetyczny i tam ustawia sie wszystko recznie w centralce.

Aczkowliek moge sie mylib i pomylilem instalki.

Co do tego schematu to za jakas godzinke wrzuce, bo nalapalem od groma wirusow, co powodowalo zwis komponentu lsass.exe i ciagly reboot kompa.

Chcialem tylko powiedziec, ze interfejs do LPG juz jest na FTP. Na razie wrzucilem tylko oprogramowanie do BINGO-S. Reszte postaram sie jeszcze dzisiaj lub jutro.

ok! czekamy na resztę

Mss - Ty masz wtrysk gazu. Do Twojej instalki moze byc problem z oprogramowaniem, ale poszukam.

Oki, na Noskowym FTPie jest juz soft do kliku instalek i w tym momencie propobuje ukryc watek z wiadomych przyczyn.

Reszte bede szukal, ale ze znajdowaniem tych softow jest duuzy klopot. Troche pomogla elektroda.pl, szkoda tylko ze az tyle punktow chcieli za te softy, ale czego sie nie robi dla klubu

Dzisiaj bede szukal dalej.

No niestety dzisiaj mialem kupe roboty i nie szukalem, moze jutro, ale to tez nic pewnego.

Ale na pewno dalej bede szukal.

Cytat:
2004-07-27 23:56:49, toradek pisze:
No niestety dzisiaj mialem kupe roboty i nie szukalem, moze jutro, ale to tez nic pewnego.

Ale na pewno dalej bede szukal.