| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-04-29 22:52:26 a czy zuraw chce byc F&F Member?? czy on moze sie udziela na forum ot tak |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2004-04-29 22:55:40 ja myśle że to nie jest dobry pomysł , zuraw tnie sie z prezesami przy każdej okazji !!! |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2004-04-29 23:08:40 ale padło pytanie, czy ty go chcesz??
bo z twojej wypowiedzi zrozumiałem, że czekasz na honory sam ostatnio powiedziałeś, że niektórzy dostali tytuł mimowolnie i niekoniecznie ich to cieszy... znowu się zacznie kolejny długi temat, masakra a tak wogóle, to powinien być chyba temat dla memberów. [ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2004-04-29 23:09:21 ] |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-04-29 23:13:49 Widynek - owszem tak - chce. Ale to ze chce to jeszcze przeciez za malo. Nie ode mnie to zalezy, ale od tych co sie tutaj wypowiedza. |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2004-04-29 23:20:05
|
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-04-29 23:41:50 to moze i ja swoje skromne 3 zdania wtrace.
po pierwsze strona zurawia to najwieksza kopalnia wiedzy nt. 126 na necie. zbiorka najwazniejszych wiadomosci, foty ze zlotow, i mocno rozbudowany dzial swap'owania. zuraw rowniez chetnie pomaga i udziela rad forumowiczom wiec mysle ze ten tytul jak najbardziej mozna mu przyznac. nie czaje tych zatargow z prezesami bo sama duma nikt jeszcze nic nie wygral. chyba powinni sami sie dogadac i znalezc kompromis a stare smieci zakopac i o nich zapomiec. takie jest moje zdanie, ale dogadac sie to ci panowie musza sami. ja popieram ten wniosek o nadanie takiego statutu. wiem, ze klub to nie tylko F126 ale najwiecej wlasnie mamy maluchow a zuraw wiele w tym temacie powiedzial/wprowadzil/doradzil. jestem na tak. reszta to juz kwestia zainteresowanych EOT... |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2004-04-29 23:56:42 moje skromne zdanie: od dawna sie zastanawiam czemu Zuraw nie jest member, zawsze myślałem ze z własnego wyboru..wydaje mi sie ze należy mu sie bardziej niż nie jednemu z nas za to co widze ze robi na forum..a ze ma odwieczne potyczki to chyba nie powód aby go nie przyjąć.. moze wtedy by sie skończyły |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-04-30 02:38:57 Ja Maluchami sie za bardzo nie interesuje, ewentualnie SWAP'ami. Jednak z tego co widzę to Żuraw sporo wnosi na forum. Może się myle ale chyba jest jednym z prekursorów "ruchu S.W.A.P." No i ogólnie jeśli chodzi o wiedzę i dzielenie się nią z innymi user'ami to oceniam gościa pozytywnie Co innego kwestia różnic poglądowych z między Nim a Zarządem. Z moich obserwacji wydaje mi się że starają się sprzeczać na siłe, celowo znajdują problemy. Możliwe że tak nie jest ale takie są moje odczucia, oparte jedynie na tym co czytam. IMHO jeśli te dwie strony będą w stanie dojść do porozumienia to będzie to jeden z większych sukcesów. I nie dlatego, że Żuraw do nas dołaczy formalnie. Reasumując ja nie mam nic przeciwko, co więcej - nie mam nic naprzeciw, żeby przyjąć Żurawia. Jeśli o mnie chodzi to może On mieć nawet honorowe tytuły czy inne bzdury. Najważniejsze żeby był porządek. Bo porządek być musi! Chociaż... musi to na Rusi
A Ty to nawet do trzech nie potrafisz zliczyć a głos zabierasz |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2004-04-30 09:24:27 mi sie wydaje ze czlowiek ma wiedze jesli chce i uwazacie ze zasluzyl to powinien dostac
w koncu nie kazdy ma szablonowy charakter a poza ty nie ruga prezesoqw bardzo to i tak zalezy od nich wydaje sie byc ok gosc jak dla mnie a ze lekko zaczepny temperament ma.... |
mountez F&F Sympatyk | 2004-04-30 09:54:57 to chyba jakis zart? dopiero co byla "ciekawa" dyskusja i znow sie zaczyna.
calosc o tutaj wlasnie nigdy nie rozmawialem z toba zuraw, ale wiem ze pomagasz bardzo chetnie. wiedze i archiwum materialow takze masz olbrzymia. bardzo to cenie! jednoczesnie sam sobie zdajesz sprawe, ze taka postawa jak z watku "logo" dyskwalifikuje cie calkowicie jako membera... ps: a w sumie to o co chodzi? chyba nie o naklejki;)... |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-04-30 10:07:57
Wiesz co to taktyka zaczepna? Szkoda, ze nie dokonczyles swojej wypowiedzi tak jak ona sie naprawde zkaonczyla - rozmawialem wtedy chyba z godzine na gg z widynkiem na rozne tematy dotyczace tego klubu. Przypuszczam ze stad wlasnie jego wypowiedz w tym watku, ze w sumie nie wie co napisac... A naklejki i tak nie nakleje, bo wszystkie sciagam ostatnio |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2004-04-30 10:07:57 teraz to tak: wiecej sie nie bede wypowiadal w takich watkach bo to sliskie a to co zacytowal mountez zmienia postac rzeczy
musi sie gosciu nawrocic a mniemanie wysokie o sobie ma kazdy... |
aawol 126 p-erfect kraków | 2004-04-30 10:44:42 Ja nie jestem w klubie |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2004-04-30 10:58:28 Ja jestem na TAK ZDECYDOWANIE. To w pewien sposób człowiek instytutcja. Wiele wie, nie jest niemiły. A charakter ma podobny do mnie. Ma swoje zdanie i je prezentuje mocno i dobitnie.
P.S. No i nosi sweterki od Arkadiusa... (żartuję) |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-04-30 11:06:04 A propos sweterka od Arkadiusa to jest juz fotka w miare obrobiona z opisami kto jest kto, dostepna tutaj. Nalezy najechac na glowe pacjenta, a jesli jest zlinkowana to otworzy sie strona www danej osoby.
EDIT: Oczekuje kolejnych wypowiedzi. [ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-04-30 11:42:18 ] |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-04-30 12:45:41 Ja jestem za Roznice pogladow sa pozadane, bez nich swiat bylby nudny. Zuraw na mnie mozesz liczyc
|
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2004-04-30 14:09:55 Wiec i ja się wypowiadam.
Jako że rozmawiam z Żurawiem na gg to i ja się wypowiem na ten temat: .........jak potrzebowałęm jego opini czy był w pracy czy w domu zawsze mi odpowiedział i doradzil.......czyli mogłem na niego liczyć........nawet jak siedział o godzinie 0:00 to tez pogadał ze mną......ale wszystko zależy od niego bo na siłe nikogo zmuszać nie można.....jeśli chce być memberem to ja jestem za....... A co do potyczek na lini prezesi -- Żuraw to sie nie wypowiadam każdy ma swoje zdanie (poglądy) |