MotoNews.pl
2 POMOCY Fiat 125p Kombi (48279/27) - NT

POMOCY Fiat 125p Kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje światło tylne lewe do fiata 125p kombi,ma ktoś z okolic Krakowa do sprzedania????

Mi moze by sie udalo zalatwic ale ja niestety nie jestem z okolic Kraka a wszelkie formy wysylania poczta odpadaja.

No bo nie moge nigdzie dostać,a miałem dzwona bo mi gościu nie wychamował i wjechał we mnie jak skręcałęm w lewo.Nie da się wysyłką????

Wysyłka to trudno by bylo bo jestem troszke zabiegany i nie mam za bardzo czasu

Cytat:
2004-05-06 23:07:21, luk_M pisze:
Potrzebuje światło tylne lewe do fiata 125p kombi,ma ktoś z okolic Krakowa do sprzedania????

kiedyś widziałem na je wodnej w sklepie z cześciami tylko zapomniałem jak sie nazywa tej sklep

Możliwe, że Kaovietz jest w posiadaniu (przynajmniej był) takiego światła i myślę, że napewno się jakoś dogadacie. Tylko na 100% wchodzi tutaj w grę wysyłka, lecz towar deficytowy to nie ma się co dziwić.

Pozdrawiam

tylko Kao musi sie ocknąc po wczorajszym koncercie KULTu w Toruniu i dotrzeć do Bydzi do domku

kao się ocknął,ale spać mu się chce jak diabli
Lampkę mam owszem,ale klosz jest uszkodzony Sam bym chętnie nabył taką lampkę "na zapas".

ja chyba widzialem na "szrocie" jak ostatnio byłem kombiaka i zdaje mi sie, że miał całe lampy. jak bede następnym razem i bedą to wymontuje i dam znać.
ps. a ja poszukuje kapsli, jeden znalazłem przypadkiem właśnie na tym złomie, jeszcze 3...

Cytat:
2004-05-07 17:19:09, psemcio pisze:
ja chyba widzialem na "szrocie" jak ostatnio byłem kombiaka i zdaje mi sie, że miał całe lampy. jak bede następnym razem i bedą to wymontuje i dam znać.
ps. a ja poszukuje kapsli, jeden znalazłem przypadkiem właśnie na tym złomie, jeszcze 3...

Zapytaj Halasa z FSOTT on zakupil alusy i moze jego kapsle sa mu juz niepotrzebne.

dzięki za odpowiedzi ale dorwałem sklep w którym kupiłem 2 ostatnie klosze do kombi. Dzięki.

A tak z ciekawości - prawe i lewe różnią się od siebie? Mozna je zamieniać miejscami

ja aktualnie posiadam 5 sztuk , w tym dwie na samochodzie, gdyby komus była potrzebna taka lampa a nie dostanie nigdzie indziej to mogę z jedną odstąpić (ale tylko w przypadkach pilnych )

Momik - a ten gosc na gieldzie w Bialymstoku dalej sprzedaje.

Moze zalozymy hurt czesci do kombi?

anmi Ty łykaj te światła bo to deficyt jest ja sam jeszcze sobie kupie z pięć sztuk

OK - szefie!!

Zalatwione!!

A co jeszcze lykac??

A ma ktos moze do kombiaka tylna klape ?? ale nie zerzarta??no i najlepiej z okolic wrocka ??? Bo chetny jestem nabyc taka

No wiesz ja mam, przynajmniej miałem chyba że mi ktoś wyniósł na złom ,bo leżała tak rzucona obok garażu.Tylko bez tylnej szybya ,ale ja nie jestem z okolic wrocławia.