Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2003-07-09 15:12:53
To tak samo ja o Fordzie Fieście moge opowiadać ![]() ![]() ![]() |
![]() martinskorpio Toyota Yaris (poszła ... Bytom - Ruda Śląska | 2003-07-09 17:26:53 Ja mam to samo, też mam wersję 3d... byłem ostatnio w serwisie między innymi z tym (przy okazji, bo mi piszczącą kanapę robili), pytałem o to, gość powiedział że szyba jest zbyt duża, są luzy po jakimś czasem i to tak trzeszczeć będzie (nie wiem ale chyba udam się z tym do innego serwisu.. ja byłem w aso katowice), mówili mi również że nie zlikwidowali tego nawet w modelu po liftingu (czyli obecnie obowiązującym w sprzedaży), mówili mi także że nawet w japońcach tzn z pierwszego okresu produkcji przed 2001.. też ten mankament jest, nie wiem czy to prawda, ale mi to trzeszczy jak uchylę troszkę lewą szybę (ze 2 .. 3 centy.. później to mija jak otworzę więcej), z prawej strony nie zauważyłem.
pozdrówka ![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2003-07-09 21:20:22 to i ja nie będę się wyłamywać... ![]() ![]() na początku bardzo mnie to drażniło... ale teraz zapomniałem o tym (a może przestało stukać ![]() |
![]() Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2003-07-10 08:27:58 tak u mnie też w "novym" yarisie - czyli tym obecnie sprzedającym się również leva stuka bardziej niż prava ![]() |
![]() janooop Warszawa | 2003-07-13 14:52:52 Nie patrzę na stukania. Po prostu ich nie słyszę. Jak coś stuka to robię głośniej muzykę i już nie stuka ![]() ![]() ![]() |
![]() AZAZEL Yaris Warszawa | 2004-05-09 21:33:55 Heh, ale mnie śmiechy dopadły jak znalazłem ten wątek...
Mam dokładnie tak samo. Yarisek 3d nowiutki po 750km przebiegu stuka lewa szyba w całym zakresie "stopnia otwarcia" a prawa tylko w niektórych. Do tego jakieś piski z tylnej kanapy i stukanie z tyłu przy hamowaniu. Szkoda, że żaden inżynier z Toyoty nie wpadł na ten wątek ![]() Trochę głupio mi jechać z takimi 'duperelkami' do serwisu. Ale ciekawi mnie, czy na stukanie szyb może mieć wpływ sterowanie nimi (ręcznie bądź elektrycznie ) ?? Pozdrawiam P.S Cieszmy się audio w yariskach, które dobrze radzi sobie w starciu ze stukami ![]() |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-05-09 23:32:00 nom lata szyba jak diabli.... a jak trzaskam drzwiami (zamykam) a szyba jest uchylona to sie boje zeby sie nie rozleciala ![]() |
![]() _Artur TOYOTA DRIVER Yaris Terra Jaworzno | 2004-05-10 08:52:43 Stuka, stuka i u mnie i pewnie nikt tego nie naprawi w serwisie. Można liczyć tylko na siebie i jakiś racjonalizatorski pomysł ![]() |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-05-10 16:39:36 A JA ALBO GLUCHY JESTEM ALBO MI NIE STUKA... STUKA TYLKO JAK JEST MOCNO ZSUNIETA TAK ZE OK 1/8 WYSTAJE ALE STUKA O GLOSNIK W DRZWIACH BO MAM ZA GLEBOKO ZAMONTOWANY... ![]() |
![]() KJ TOYOTA DRIVER AVENSIS WAGON D4D Warszawa - Radom | 2004-05-10 20:09:08 U mnie w nowiutkim AVE po 1.500 km to samo, nie daruje muszą to usunąć WSTYD.
Jak na razie mam świetne remedium na to telepanie: fabryczne audio + 8 głośników + LIMP BIZKIT |