Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-05-03 18:23:03 Szczere współczucia!!!! Po porażka totalna ![]() ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-05-03 18:26:15 na strzezonym?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-05-03 18:27:52 O FUCK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ubezpieczony BYŁ????????? Tak, czy siak współczuje ![]() ![]() ![]() |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-05-03 19:16:40 O kurwa ![]() ![]() ![]() ![]() Wspolczuje.... Teraz trzeba bedzie pokasowac fotki sprzetu audio z internetu, jego opisy itd. Zastanawia mnie jak to mozliwe, ze na strzezonym ktos rozbiera, odkreca wszysktie rzeczy. Radio jeszcze rozumiem, ale tube ![]() ![]() ![]() |
![]() major Leganza 2.0 CDX Ostrów Maz. | 2004-05-03 19:38:57 Również wyrazy współczucia. Ja przeżyłem to już dwa razy. I teraz widzę wyższość tańszych radioodtwarzaczy (np. RED STAR o którym była mowa niedawno na forum). Myslę, że dobry sprzet audio to trzeba mieć w domu a w aucie taki, który nie wabi złodziei. |
![]() Kufel Espero 2.0 CD Warszawa | 2004-05-03 19:48:26 Przykro mi. Szkoda gadać ... |
![]() Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-05-03 19:52:06 Ale jaja ![]() Napisz czy właściciel poczuwa się do odpowiedzialności, jak to się w ogóle stało? |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-05-03 20:04:50 Kiedy słyszę o takich żeczach to od razu sobie wyobrażam co bym zrobił z tym człowiekiem gdybym stał tam w pobliżu z moim bejsbolem i przyłapał go na gorącym uczunku ![]() Też trzymam samochód na parkingu strzeżonym.... hmmm... i za każdym razem gdy wychodzę lub wchodzę na ten parking to muszę budzić ciecia! ![]() Całe szczęście jak narazie nic z naszego parkingu nie zginęło... ALE... gdyby zrobili to samo z moim samochodem to bez namysłu obił bym cieciowi morde... Szczerze powiedziawszy już od dłuższego czasu zastanawiało mnie kto i na jakich zasadach odpowiada za samochody na takich parkingach??? A może Lasombra dał cynk chłopakom z podwórka? ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-05-03 21:23:38 JA PIERDOLĘ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Tomek!!-parking musi podobno być ubezpieczony!! Kumplowi rąbneli z auta na parkingu strrzeżonym sprzęt za 2,5 tys.+szyba i mała demolka konsoli....trochę czekał na wypłatę ale dostał praktycznie całą kasę z ubezpieczenia parkingu!! |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-05-03 21:39:57 wiec na spokojnie - parking jest społeczny, strzeżony tylko w nocy, według wszystkich ustalen zdarzenie miało miejsce ok godziny 7:00
Facet który pilnuje to bardzo porządny człowiek, zarzeka sie że nic nie widział, a ok 5:00 przechodził się po parkingu i był swięty spokój. Wycieli dziure w ogrodzeniu, wyrwali oparcie kanapy, które udało mi się poskładać, rozwalili zamek i połamali klamke - będe naprawiał jutro Jedno wiem - nowy sprzęt kupie, pojeżdze troche bez, zarobie i kupie nowy. ALE zrobie przetwornice na 220V i puszcze pod mocowania. W ten sposób aby odkręcając otwierać obwód. Lasombry o to nie podejzewam, że tak sie wyraże za krótki jest. zresztą u mnie na osiedlu jest plaga kradzieży, trzeba teraz wyszukać kto to.....i z chujem "zatańczyć" |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-05-03 22:51:21 Współczucia Tommi, naprawde wielkie, tym bardziej, że wiem co znaczy stracić sprzęt z autka w tak prostacki sposób ![]() Pod domem, 3 razy zostawiłem samochód na 15 czy 20 min. i te 3 razy starciłem sprzęt. Raz obrobili mi również prywatne autko w centrum obok Smyka. Natomiast nie tak dawno jakiś k... zaj... rozpieprzył mi całe drzwi w Jeepie obok Emilki, nieopodal dw. Centralnego, żeby sobie zobaczyć co mam w schowku. Poza tym nic nie zabrał ![]() Mimo wszystko żyjemy wsród takich skurwieli w tym kraju, których miło było by powiesić za worek moczowy przy wiatraku, żeby sobie podyndali ![]() Pozdrawiam i jeszcze raz wyrazy współczucia - Speed R |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-05-03 23:07:18 Niestety, nie ma kary na takich sk....li!!!
"Znikoma szkodliwość czynu".... Jakby ręce jednemu czy drugiemu up... lić, to trzeci by się zastanowił. Pozdr. P. |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-05-04 00:05:26 straty na grubo ponad 1000zł więc nie ma znikomej szkodliwości ![]() postaram się kutasa wytropić, a jak go znajde........ ![]() |
![]() tommi-j Renault małopolska | 2004-05-04 12:03:18 Wyrazy współczucia!!!
A alarm wyłączyli czy w ogóle nie ma? |
![]() FGM ESPERO 1.8 CD Waraszawa | 2004-05-04 12:54:55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W Takim kraju zyjemy.... Dołączam sie do kolegow.................... |
Armani01 | 2004-05-04 13:01:46 No Coment ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się tylko kiedy do mojego się wpierdol.... bo teraz przez 5 dni w tyg . mieszkam na ul. Grabiszyńskiej we Wrocku. Swoją drogą jest tam niedaleko parking strzezony może tam go stawiać. ?????? |
![]() wolczan Toyota Avensis T22FL ... JELENIA GÓRA | 2004-05-05 20:27:29 jak mi sie wjebali na strzezonym to ukradli koło zapasowi i radio +szyba dostalem pełny zwrot |
piotr-ek | 2004-05-05 20:29:29 A to mojego (parkującego pod blokiem) nikt nie zdoła podejść. 100m wcześniej dostanie wpier...
A tak swoją drogą - ostatnio odpalałem złoma w niedzielę... 25 kwietnia ![]() |