MotoNews.pl
11 Qrwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (47800/0) - NT

Qrwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już nie mam radia, wzamcniacza i sprżetu audio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W NOCY NA PARKINGU STRZEŻONYM JAKIŚ CHUJ ROZJEBAŁ MI PÓŁ SMOCHODU I UKRADŁ WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!

prwany fotel, porozrywana deska, przewody pocięte!!!!!!!!!!!!!!!!!

KURWA W JAKIM MY KRAJU ŻYJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Szczere współczucia!!!! Po porażka totalna

na strzezonym?? szkoda slow..wspolczuje

O FUCK

Ubezpieczony BYŁ?????????

Tak, czy siak współczuje

O kurwa

Wspolczuje.... Teraz trzeba bedzie pokasowac fotki sprzetu audio z internetu, jego opisy itd. Zastanawia mnie jak to mozliwe, ze na strzezonym ktos rozbiera, odkreca wszysktie rzeczy. Radio jeszcze rozumiem, ale tube Chyba nie mozna smarowac bagaznika, bo jak sprzypi to moze ktos zwroci uwage. Co na to wszyskot stroze? Brak mi slow...

Również wyrazy współczucia. Ja przeżyłem to już dwa razy. I teraz widzę wyższość tańszych radioodtwarzaczy (np. RED STAR o którym była mowa niedawno na forum). Myslę, że dobry sprzet audio to trzeba mieć w domu a w aucie taki, który nie wabi złodziei.

Przykro mi. Szkoda gadać ...

Ale jaja . Na strzezonym?
Napisz czy właściciel poczuwa się do odpowiedzialności, jak to się w ogóle stało?

Kiedy słyszę o takich żeczach to od razu sobie wyobrażam co bym zrobił z tym człowiekiem gdybym stał tam w pobliżu z moim bejsbolem i przyłapał go na gorącym uczunku
Też trzymam samochód na parkingu strzeżonym.... hmmm... i za każdym razem gdy wychodzę lub wchodzę na ten parking to muszę budzić ciecia!
Całe szczęście jak narazie nic z naszego parkingu nie zginęło... ALE... gdyby zrobili to samo z moim samochodem to bez namysłu obił bym cieciowi morde...

Szczerze powiedziawszy już od dłuższego czasu zastanawiało mnie kto i na jakich zasadach odpowiada za samochody na takich parkingach???

A może Lasombra dał cynk chłopakom z podwórka?

Cytat:
2004-05-03 20:04:50, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Szczerze powiedziawszy już od dłuższego czasu zastanawiało mnie kto i na jakich zasadach odpowiada za samochody na takich parkingach???

Odpowiedź na to pytanie znajdziesz w regulaminie parkingu.

JA PIERDOLĘ!! ...i tyle tylko powiem żeby nie bluźnić strasznie na forum!

Tomek!!-parking musi podobno być ubezpieczony!!
Kumplowi rąbneli z auta na parkingu strrzeżonym sprzęt za 2,5 tys.+szyba i mała demolka konsoli....trochę czekał na wypłatę ale dostał praktycznie całą kasę z ubezpieczenia parkingu!!

wiec na spokojnie - parking jest społeczny, strzeżony tylko w nocy, według wszystkich ustalen zdarzenie miało miejsce ok godziny 7:00
Facet który pilnuje to bardzo porządny człowiek, zarzeka sie że nic nie widział, a ok 5:00 przechodził się po parkingu i był swięty spokój.

Wycieli dziure w ogrodzeniu, wyrwali oparcie kanapy, które udało mi się poskładać, rozwalili zamek i połamali klamke - będe naprawiał jutro

Jedno wiem - nowy sprzęt kupie, pojeżdze troche bez, zarobie i kupie nowy.
ALE zrobie przetwornice na 220V i puszcze pod mocowania. W ten sposób aby odkręcając otwierać obwód.

Lasombry o to nie podejzewam, że tak sie wyraże za krótki jest.
zresztą u mnie na osiedlu jest plaga kradzieży, trzeba teraz wyszukać kto to.....i z chujem "zatańczyć"

Współczucia Tommi, naprawde wielkie, tym bardziej, że wiem co znaczy stracić sprzęt z autka w tak prostacki sposób

Pod domem, 3 razy zostawiłem samochód na 15 czy 20 min. i te 3 razy starciłem sprzęt.
Raz obrobili mi również prywatne autko w centrum obok Smyka.

Natomiast nie tak dawno jakiś k... zaj... rozpieprzył mi całe drzwi w Jeepie obok Emilki, nieopodal dw. Centralnego, żeby sobie zobaczyć co mam w schowku. Poza tym nic nie zabrał

Mimo wszystko żyjemy wsród takich skurwieli w tym kraju, których miło było by powiesić za worek moczowy przy wiatraku, żeby sobie podyndali

Pozdrawiam i jeszcze raz wyrazy współczucia - Speed R

Niestety, nie ma kary na takich sk....li!!!
"Znikoma szkodliwość czynu".... Jakby ręce jednemu czy drugiemu up... lić, to trzeci by się zastanowił.
Pozdr. P.

straty na grubo ponad 1000zł więc nie ma znikomej szkodliwości
postaram się kutasa wytropić, a jak go znajde........ będzie kurwa błagał żeby wezwać policje

Wyrazy współczucia!!!

A alarm wyłączyli czy w ogóle nie ma?

W Takim kraju zyjemy....

Dołączam sie do kolegow....................

No Coment .....

Zastanawiam się tylko kiedy do mojego się wpierdol....
bo teraz przez 5 dni w tyg . mieszkam na ul. Grabiszyńskiej we Wrocku. Swoją drogą jest tam niedaleko parking strzezony może tam go stawiać. ??????

jak mi sie wjebali na strzezonym to ukradli koło zapasowi i radio +szyba dostalem pełny zwrot

A to mojego (parkującego pod blokiem) nikt nie zdoła podejść. 100m wcześniej dostanie wpier...
A tak swoją drogą - ostatnio odpalałem złoma w niedzielę... 25 kwietnia