DynoDay - Poznań

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla wszystkich chętnych z Poznania oraz okolic bliższych i dalszych:

"Zapraszam wszystkich chętnych na TANIE HAMOWANIE z okazji otwarcia. Zapewniamy najdokładniejszy pomiar na hamowni inercyjnej VT3, dzieki wykorzystaniu innowacyjnego oprogramowania oraz profesjonalnemu stanowisku pracy. Błąd pomiaru nie przekracza 0.2 KM nawet po kilku hamowaniach.
Hamowanie w dniach 21-22.05 oraz 28-29.05
Przewidywany koszt 75zł - 50% ceny standardowej
Auta z napedem na jedna oś do 500KM i 600Nm
Rabat na modyfikace oprogramowania 20%
Zapisy AUTO-LIDER ul.Grunwaldzka 465 Poznań/Plewiska tel.867 87 37 Zapewniamy fachową obsługę, miłą atmosferę oraz kawę gratis"

Są chętni?

JA WEŹ MNIE WEŹ MNIE, kto jeszcze jedzie??
hmmmm super 75zł to nawet z wrocka opłaca sie jechac więc kiedy umawiamy się??
21 i 28 piątek
22 i 29 sobotka a więc chyba w sobotkę

Cytat:
75zł to nawet z wrocka opłaca sie jechac

Eh ci gazownicy
możemy się spiknąć, najlepiej za tydzień tylko zadzwonię tam wcześniej coby cenę potwierdzić

Takie życie
Ale bede hamował na benzynie więc spoxik
Kto jeszcze z szanownego grona jedzie?? ktosik cvhce z stolicy dolnego śląska??

Dla mnie za daleko,do samego wrocka mam 100km i chyba tam się zhamuje.

Cytat:
2004-05-15 16:25:20, ko-hoshi pisze:
Są chętni?

Hmmm ... poczekam na ustalenie terminu i postaram sie dostosowac Ale raczej przyjade conceptcarem a nie MMT.

Cytat:
Hmmm ... poczekam na ustalenie terminu i postaram sie dostosowac Ale raczej przyjade conceptcarem a nie MMT.

No to sprawdzimy concepta JTD

Cytat:
2004-05-16 20:08:26, ko-hoshi pisze:
No to sprawdzimy concepta JTD

Mam nadzieje, ze mniej niz fabryczne 100KM @ 200Nm nie bedzie. Przywaznie w JTD jest pare KM i Nm wiecej ... poczekamy zobaczymy.

Więc jak z tą hamownią: Carina, Tmw pasuje Wam w sobotę 22.05 ? A Ty Simcom, jedziesz w końcu ?

Ja powolutku bede sie uczył na przedterminy... kosmosy mi sie zapowiadają...

Nie sądze zebym przyjechał hamowac mojego Lexa, ale mysle ze sie zjawie ogolnie tak by sobie z boku na przystko popatrzec...
Pozniej napiszcie mi tylko jaka to miała by byc godzina itd i bedzie si... Na 99% bede!!!!!