MotoNews.pl

Nie wiecie czyj to pojazd (maluch???)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siedzi w jednej z galerii na waszej stornie. Ktos moze ma jakis kontakt z wlascicielem?

Właściciel tego maluszka wystawia sie co roku na targach motoryzacyjnych w KATOWICACH ale skąd jest i jego dane niestety nie mam !!! Ale jest to maluch !!!

bunkier na kółkach CX 15

A jakie masz przeslanki aby twierdzic ze to w ogole jest Maluch? Bo tak jak na niego patrze to jakos nie moge sie doszukac podobienstw

Zuraw a po co ci kontakt do kolesie?? chcesz zrobic cos w podobie??
...Ps. mi tak własnie sie wydaje ze to maluch.. ale jezeli to maluch to własciciel BARDZO go skrzywdził.. .. po co wogule robic takie auta??.. tak samo jak te terenowe WADERY.. po co to komu??

Jak przy tworzeniu Wadery jeszcze coś przyświacało to tutaj chyba tylko z 3 flaszki i po nich tworzenie potworka. Ale to zdecydowanie maluch. Był opisany w Auto Tuning Świat.

Auto jest z Bytomia i to jest na 100%,albo moze 200% maluch!!!Znaczy była to praca dyplomowa,paru kolesi z Technikum Samochodowego w Bytomiu Robili to chyba z 3 lata temu.Nie wiem czy "praca dyplomowa"została w szkole czy ja wział twórca.Ale jak ostatnio przechodziłęm koło tego Technikum to stał tam ten wynalazek.Ze mna na wydział chodzi koles co to robił-znaczy tak gada A on na 100% zna własciciela,bo chodził z nim do budy.Dowiem sie danych twórcy z poniedziałek,albo we wtorek.To dam znac
Z tego co znajomy gadał to cała ta buda jest spawana z 15cm szerokosci pasków blachy-hehe

[ wiadomość edytowana przez: buczek21 dnia 2004-05-08 21:47:37 ]

ciekawa praca dyplomowa

mnie sie najbardziej bodobaja te przejściówki z maski do lusterek prawie jak w Vectrze (z lat ok 97-01)

A mnie ciekawi jak oni to zarejestrowali
ale "HAMER" wypas

w tamtym roku widziałem go na 7 SRS-e w Gliwicach na próbie na lotnisku.
Bardzo fajnie wygląda i wzbudza wspore zainteresowanie.

Cytat:
2004-05-08 22:42:48, KrauzeR pisze:
A mnie ciekawi jak oni to zarejestrowali

Pewnie jako SAM. U mnie w budzie też jest takie coś jako praca dyplomowa, ostatnio promowalismy nim szkołe. W DR ma SAM KOLO czy jakoś tak, ale tym akurat egzemplarzem jeździ sie tak średnio. Ale ludziska się oglądają jak za ufo (laski też ). Foto w moim profilu.

Cytat:
ale "HAMER" wypas

Dokładnie, też pomyślałem o Hummer'ku .

Dobrze myslicie Bo ten pojazd nazywa sie "Humel"
Moim zdaniem nazwa nie zabardzo,ale cos z hamera ma

WOW jaki potwor FULL WYPAS

Cytat:
WOW jaki potwor FULL WYPAS

wypas??!!
Wyglada jaby go kupili w kiosku jako kartonowy model do sklejania
Potwór to by był jakby swapa zrobili, jakis naped 4x4 zaadoptowali no i nad tym nadwoziem to bym jeszcze "troche" popracował...

Ale do niskobudżetowego filmu SF jak znalazł!

Odswierzam temat
Gadałem dzisiaj z znajomym co chodził do tego technikum.I sprawa jest taka-auto nie było praca dyplomowa,tylko zrobił je nauczyciel!!
Nie mam niestety kontaktu z tym nauczycielem Ani nie wiem jak on sie nazywa.
Dlatego jak kogos te autko dalej interesuje.To musiał by ktos z bytomia,albo okolic podskoczyc do tego technikum.Bo tym autem ten nauczyciel jezdzi do szkoły
Pozdrawiam.