Widziałem Cię - przyznaj się

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj tj. 1 maja w Krakowie na starym mieście trafiłem na klubowy rydwan. Czyj on był, przyznać się bez bicia.

To nie ja! ....ale ciekawie zrobiłeś fotkę

Cytat:
2004-05-02 23:59:07, bogdan1 pisze:
....ale ciekawie zrobiłeś fotkę

Chciałem zobrazować finezję architektonizną pobliskich kamienic, a także uchwycić w obiektywie przemijający czas

....no cóż..wprawdzie chodziło mi o techniczną "obróbkę" fotki czyli napis na dole...ale trafnie rozszerzyłeś jej "historię"!

Cytat:
2004-05-03 01:08:23, bogdan1 pisze:
....no cóż..wprawdzie chodziło mi o techniczną "obróbkę" fotki czyli napis na dole...ale trafnie rozszerzyłeś jej "historię"!

Łee, myślałem że zachwycił Cię artyzm w tym zdjęciu i me przeogromne umiejętności fotograficzne, a Ty mi tu o takich pierdołach

Szkoda że to nie ja
Ale zdjęcie śliczne!!! Właśnie te kamienice! No i oczywiście ESPERAK!!!

A ja się zastanawiam, który to w ogóle z Krakowiaków... Jeszcze ten kolor...zupełnie nie kojarzę A tak ostatnio zauważyłem kilka Esperaków, w których kierujący to osoby w wieku ponad 50...pewnie nic nie wiedza o nas...lub tez nie potrzebują wiedzieć z całym szacunkiem dla najstarszej czesci klubowiczów.

rjunset - wielu samochodu używa do jeżdżenia, a nie fascynowania się nim i wymieniania poglądów.

Cytat:
rjunset - wielu samochodu używa do jeżdżenia, a nie fascynowania się nim i wymieniania poglądów

That's right

ale dalej nie wiadomo kto to był

A ja nadal jestem ciekawy kto to był.

Cytat:
2004-05-04 19:41:16, rjsunset pisze:
...A tak ostatnio zauważyłem kilka Esperaków, w których kierujący to osoby w wieku ponad 50...pewnie nic nie wiedza o nas...lub tez nie potrzebują wiedzieć z całym szacunkiem dla najstarszej czesci klubowiczów.

A'propo...W piątek pojechałem z jakimiś papierami do Zakładu Gazownictwa /tego od gazu miejskiego/...na parkingu 2 nieznane Espero..no to fruu klubowe ulotki im za wycieraczki
Wracam potem, patrzę i oczom nie wierzę! -do białego bolida stojącego obok mnie kula się powolusieńkooooo dziadziu w wieku tak na oko z 80 lat!! Stałem, patrzyłem jak zamurowany! -a senior wsiadł i pojechał !!...Szanse na wpis do Klubu pewnie żadne ale tak sobie pomyślałem, że zostalibyśma Klubem z absolutnie i bezdyskusyjnie najstarszym driverem "na stażu"!

Cytat:
2004-05-15 22:42:33, bogdan1 pisze:
[...] zostalibyśma Klubem z absolutnie i bezdyskusyjnie najstarszym driverem "na stażu"!

Ale wtedy na zloty oprócz browaru musielibyśmy respirator wozić

Marti