Mam problem z mocą silnika po instalacji gazowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć
Założyłem ostatnio gaz do Samary 1.5 z wielopunktowym wtryskiem samochód wogóle nie m mocy dławi się a na wolych obrotach gaślnie. Dopóki nie wyłączy sie ssania wszystko jest OK. Jak silnik się zagrzeje nie ma wogóle jazdy. W zakładzie zbywają mnie jakimiś bzdurami proszę o pomoc
Dzięki

[ wiadomość edytowana przez: glopacinski dnia 2004-05-18 15:35:00 ]

napis zoć swięcej o tej instalce
pozdrawiam

Ten wątek jest kolejnym potwierdzeniem, że klient dobry jak zapłaci i pojedzie w p...

Na Twoim miejscu powyrywałbym tym "monterom" nogi z d... Ma działać i już. Auto sprawne wjechało. I sprawne ma wyjechać.

Dokladnie jak Wilku napisal pojedz tam i kaz im to wyregulowac albo niech wyciagaja bo ty odstepujesz od umowy i niech oddadza kase

pozdr

Tak.. najprosciej jest powiedziec, ze odstepujesz od umowy... tylko ze za instalke juz pewnie zaplaciles wiec dla nich to na reke jesli dasz im spokoj... Moim zdaniem podjedz do kogos bardziej kumatego, niech Ci powie co jest nie tak, a potem uderz do nich i niech Ci to zrobia co wiesz, ze jest zle. Bedzie to najszybsza droga i powinienes miec potem spokoj. Mi tez gazownik wymyslal cuda - ze sonda, ze filtr, ze cos tam... podjechalam do dobrego speca, zbadal mi wszystko za free i wiedzialam co jest nie tak. Tobie radze zrobic to samo

dobre rady zawsze w cenie
1.napraw sam
2.postaw im flaszke to ma w naszym kraju znaczenie magiczne
3.jedz powiedz zeby Ci to naprawili ,powiedz ze zaplacisz,a jak zrobia to powiedz zeby sie pocalowali w dupe

Też skutkuje