MotoNews.pl
9 [126]jaki rocznik??? (49282/0) - NT

[126]jaki rocznik???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!! Mam takie jedno pytano!!! jaki to może być rocznik tego malca??? i w jakich latach była produkowana taka pjękjna buda???

cos zdjecia nie widze

jestem nowy na forum!!! ale normalnie dodałem fotke tak jak trzeba i nie wiem dlaczego jej nie widać!!!

spruboj jeszce raz moze pojdzie

zrobie tak :
na tej stronce jest ten maluszek!!!
w galerii na samym dole w dziale sport i tuning sa trzy fotki na dole taki niebieski malec z fajnymi nadkolami !!!

ten sam co w mojej ikonce!!!

ten taki z dużym numerem 46

Cytat:
2004-05-15 14:55:32, Fazy pisze:
jestem nowy na forum!!! ale normalnie dodałem fotke tak jak trzeba i nie wiem dlaczego jej nie widać!!!

No raczej nie dodałeś fotki tak jak trzeba bo musi być adres do pliku który lezy gdzies na jakimś serwerze a nie na Twoim dysku. Poza tym nawet jakbyś tak (c:/126p/maluch1) podał adres do pliku na serwerze to też by nie wyszło bo musi być na końcu pełna nazwa pliki, czyli np. początekadresu/maluch1.jpg .
Prawidłowo ten fragment kodu powinien wyglądać tak:
Code:
 [ img]http://www.caban.pl/images/galeria1/pro_62.jpg[/img] 

A efekt tego jest wtedy taki:

A wracając do tematu to taka piękna buda nigdy nie była produkowana seryjnie przede wszystkim. To jest samoróbka (jak wszystkie wyglądające "inaczej") na bazie seryjnego FL'a (dobrze mówie? nie znam sie zbytnio na Malcach).
Osobiscie uważam, że w klubie mamy kilka dużo ładniejszych ale to kwestia gustu ofcoz.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-05-15 16:01:38 ]

dzieki Race_D!!! ale to, że to samoróbka to wiadomo!!! mi chodzi o rocznik samej budy bez tych nadkoli!!! czy to czasami nie bedzie jakos 1984 albo 85!!! nie mam pojęcia nie znam sie na tym ale prosiłbym o odpowiedż

Ja bym obstawiał na nie-FL'a troche wczesniejszy bo chociaż cieżko cokolwiek zobaczyć to tylne wloty powietrza chyba sa te mniejsze ?

a czemu to takie ważne jaki rocznik tej budy
witam na forum

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-15 19:06:14 ]

Bo za jakiś czas chcem sobie sprawić jakiegoś malca, i szukam takiego odpowiedniego coby ładnie sobie wyglądał a taka buda mi sie podoba !!!!!!!!!!

a wlot to ten mały chyba jest dlatego wygląda mi on na jakiegoś starszego malca